Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за "оглед" на BMW в Пловдив?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Куко, преди час се прибирах и спрях да я видя. Ами какво да ти кажа.....морга! Салона е ужасно вехт, като се загледаш в детайли по фугите на таблото кирта даже не са я изчистели добре, отвън е пръскана, според мен не само веднъж, гумите са за боклука, километрите 100% са връщани, младежа който се моташе, каза, че ако искам да я видя по обстойно да мина утре, че нямал ключове. Може би колата става, но не и за тази цена, а бе измъчена изглежда. Не знам дали ти помогнах, но ако много държиш, утре ще мина да я снимам детайлно с читав апарат.....ако ми разрешат
    Освен да сме разглеждали 2 различни коли Гумите са чисто нови Nokian с дот 2012 година, дисковете са почти чисто нови, колата може да е побоядисвана тук там, но като цяло е по към читавите коли отколко моргите, са ше метна снимки. Продавача е от киселите и неприятните и само повтаряше няма такава уникална и подобни. Сега ако очакваш страшния уникат не е, но не е морга, като цяло не е уморена, колата си запали прилично, мотора работеше прилично без пушеци и странни звуци. Огледа беше за около 10 минути, че много бързах, джамовете бяха всичките оргинални, снимал съм външните забележки основно по броните ма са примеливи Средната лайсна на предната броня липсваше, но каза че я чака от Италия, защото собстеника я е свалил заедно с номера. Като цяло бих те посъветвал да идеш да я видиш.

http://p.energy-torrent.com/images/b.../WP_000429.jpg
    http://p.energy-torrent.com/images/b.../WP_000423.jpg
    http://p.energy-torrent.com/images/b.../WP_000424.jpg
    http://p.energy-torrent.com/images/b.../WP_000425.jpg
    http://p.energy-torrent.com/images/b.../WP_000426.jpg
    http://p.energy-torrent.com/images/b.../WP_000427.jpg

Със снимките луекоооооо съм са оакал
    Last edited by thecleaner; d.m.y г., 18:15.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Don't like!
      www.facebook.com/workshox

Comment

Добре, обнадежден съм!
        Ще се разходя да я разгледам, но като гледам най-рано в четвъртък, че утре заминавам за Македония
        Благодаря много, Чистач!!!
        sigpic

Comment

много хубаво стъпва на пътя динамично е,усещането в завой е странно накланя те и имаш чувството че няма да удържи обаче успява,усеща се тежината на колата,това което ще получиш реално е една бърза Волга М-24.

Comment

За мен марката на гумите е достатъчнопоказателна за колата, без да съм я гледал.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

В какъв смисъл, старуха?
              По принцип една такава гума струва около 250лв. и 'Нокиан' не правят изключение

Надявам се да е по-добре от Волга
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                'Нокиан' не правят изключение
                Много си прав.
                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                ех.. Малкото КуВе
                sigpic

Comment

Нямаше друга такава кола в салона, тъй, че е същата. Гумите са Нокиан наистина, но според мен са доста износени- не съм гледал дота, а ги сравнявам със същият модел гуми, които имах на алфата. За мен е вехта и на доста повече километри от посочените, а тъпото поведение на търговеца ме настрой недоброжелателно. Все пак този клас автомобили, според мен не може да е толкова измъчен, освен ако не е на половин милион километра. Не знам, със сигурност ще падне от цената ако се пазариш, но според мен даже и това е ниска цена за читав екземпляр от този клас. А бе утре ще мина да я снимам и разгледам подробно.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Нямаше друга такава кола в салона, тъй, че е същата. Гумите са Нокиан наистина, но според мен са доста износени- не съм гледал дота, а ги сравнявам със същият модел гуми, които имах на алфата. За мен е вехта и на доста повече километри от посочените, а тъпото поведение на търговеца ме настрой недоброжелателно. Все пак този клас автомобили, според мен не може да е толкова измъчен, освен ако не е на половин милион километра. Не знам, със сигурност ще падне от цената ако се пазариш, но според мен даже и това е ниска цена за читав екземпляр от този клас. А бе утре ще мина да я снимам и разгледам подробно.
                    Иди утре, направи убави снимки на колата и на гумите, че нашто излиза като оня виц с тупана и булката
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

За съжаление, в България високата цена изобщо не гарантира нужното качество.
                      Гледах едно такова за 11'000лв. и никак не останах очарован, а разликата в цената е....
                      sigpic

Comment

Истината е , че колкото и да я гледаме мненията ни ще са субективни, аз за първи път обръщам внимание на такъв автомобил и сравнявайки го с тези които карам сега ми изглежда зле, но може и да е добре в сравнение с другите подобни по салоните. А бе не е на 180К километра, твърде вехт е, а и ако съдя по поведението на търговеца, май доста е пробван...
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Днес трябваше да дойдеш да обсъдим някои неща. Мани го това BMW сериозно. Концепция от средата на 90-те. Колата вече е актуална предимно за фенове на Транспортер.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                            много хубаво стъпва на пътя динамично е,усещането в завой е странно накланя те и имаш чувството че няма да удържи обаче успява,усеща се тежината на колата,това което ще получиш реално е една бърза Волга М-24.
                            На мен пък мечтата ми е бърза Волга, ама М21.
                            И верно поне на снимки не изглежда много уморена колата. Ясно, че не е на 180к, ама и на 300 да е, нищо и няма.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Косенце, нали те попитах за алтернативен вариант....
                              sigpic

Comment

Ми ела да обиколим пазарите. Алтернативи много, стига обаче на теб да ти е кефф, щото ако ти се представяш само и единствено в 7-ца като тази на мен ще ми е трудно да те разубедя.

Comment

Working...
                                X