Известие

Collapse
No announcement yet.

От къде си купувате маслото и как да отличим ментето!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От къде си купувате маслото и как да отличим ментето!!!

Общо взето съм написал идеята на темата в заглавието. Нека споделим кой от кои магазини и сайтове какви впечатления има. Мене лично ме интересува дали някой е пазарувал тук - http://www.rexol.bg/

Искам да подчертая че темата я отварям не с идеята да обсъждаме марки масла и показатели , а по скоро коректни търговци и качествени стоки , затова е в този раздел .

Ако нещо съм объркал раздела , модераторите да се намесват
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

VFTI /Венци/, много коректен, добри цени, експедитивност, качествени продукти.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Тези са точни и стоката им е добра:

http://bparts-bg.com/index.html

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

4 Смени на масло вземам от тях, доволен съм за сега, точни са.
        Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Castrol Edge 10W-60 тук е на доста добра цена, смятам следващата смяна да е с него.

Comment

Взимам от вносителя на YACCO директно, и то най вече щото рацинг маслата им ги ползвам от как се помня, а и личното ми убеждение което е основано на физическото ми присъствие на място в съседна държава където се правят всякакви масла, е че на това масълце ментетата са много рядки......
            Това е личното ми и неангажиращо мнение....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Последно си купих масло, филтри, накладки и дискове от колегата de.auto . Доволен съм от покупката.
              Alfa 156, 2.0 TS
              VW Vento 1.8- Бившата
              Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Аз 2-3 пъти купувам от cardepo.net и са им прилични маслата. Цените са добри. Маслата са си като навсякъде.
                www.facebook.com/workshox

Comment

Купувам си от едни хора, на които им видях платежното нареждане, на което пишеше : PETRONAS LUBRICANTS ITALY SPA.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Аз карам М10 зимата,през Летния сезон наливам М16 вземам го директно от завода където го рециклират.

Проблеми не съм имал до сега....
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Аз си карам със Селениа взимам си го Бобо или от ТиН за сега няма оплаквания
                      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Castrol - вносител за БГ -Мотобул http://www.motobul.com/bg/products_castrol.php
                        ако пише че те са го внесли на тубата,значи е оргиналдъ,а не туркиш или нещо по зле
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

10-на бургаски jtdm-а с Texaco Ultra 5W40, 20-на jtd с Texaco Extra 10W40 и почти всички Twin Spark-ове с Castrol 15W50. Доказани във времето by me
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

+1 и от мене.

Три смени на мойта с кастрол едж 10/60. Цената е 90 лв, а доставката за тяхна сметка.
                            На един опел астра 1.6 , вече две смени с Кастрол магнатек 10/40
                            На едно ауди 1.8Т две смени с Motul synergie 8100 5/40

До момента нямат издънка, маслата са им качествени и при по-скъпите поръчки (мисля от 90 лв нагоре), доставката е за тяхна сметка.
                            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              VFTI /Венци/, много коректен, добри цени, експедитивност, качествени продукти.
                              и аз съм от Венци вече 50к никви ядове дори го карам над 15к . Добри са тея масла на Агип.
                              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
                              X