Известие

Collapse
No announcement yet.

Кошмар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кошмар

Колеги дайте малко психо рамо.... Сутринта сънувах, че съм на бензиностанция и си помпя гумата на колелото. Там имаше някво момиче и нещо ме закачаше и като си тръгвах тръгна да ме прегръща амаа ме удари с рамо и мисля, че ми изби зъб, усетих силен вкус на сол демек кръв, но когато отидох да изплюя, се събудих демек не гарантирам, че е зъб. Прочетох из нета, че вещае смърт на близък човек ии не мога да заспа ... само това ми се върти из главата
    Last edited by pyle; d.m.y г., 00:04.

Не се шашкай, няма точна научна концепция защо сънуваме. Някои може да сънуват и пророчески сънища, приеми че не си от тях. Кучето до мен в момента също сънува като го гледам.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Не се излагай бре,пий един бърбън,мое и мастика.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Твой близък ще преживее смъртна опасност.
        Когато ти изпадне преден зъб е смърт на близък човек.
        Когато ти тече кръв е на загуба.
        Жената е на яд, а колата ти е символ на сексуалното удоволствие, тоест на жена. Основата е, че конят е символ на удоволствието от жената.
        Накратко: Не ти е изпаднал зъба и не си видял да тече кръв, а само си усетил вкуса. То е като полъх на Косата. За това и няма да се сбъдне смъртта и загубата. Остава:

Поради твоя история с жена, твой близък за малко да почине.

Ако това не ти харесва, цапни му една мастика с просто разрязан домат, полят със зехтин и посолен с риган!
        Last edited by mordohy; d.m.y г., 08:56.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Твой близък ще преживее смъртна опасност.
          Когато ти изпадне преден зъб е смърт на близък човек.
          Когато ти тече кръв е на загуба.
          Жената е на яд, а колата ти е символ на сексуалното удоволствие, тоест на жена. Основата е, че конят е символ на удоволствието от жената.
          Накратко: Не ти е изпаднал зъба и не си видял да тече кръв, а само си усетил вкуса. То е като полъх на Косата. За това и няма да се сбъдне смъртта и загубата. Остава:

Поради твоя история с жена, твой близък за малко да почине.

Ако това не ти харесва, цапни му една мастика с просто разрязан домат, полят със зехтин и посолен с риган!
          Важното е мастиката да е 0.7л.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Важното е мастиката да е 0.7л.
            Да е изстудена, но не пресечена на кристали!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Я се стегни малко - това са Бабини деветини.
              Ако има да става нещо, ще става и без сънища.
              Действай си по задачите и не се занимавай с глупости.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Много благодаря на всички... наистина се бях уплашил бая, щото съм суеверен много

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                  Много благодаря на всички... наистина се бях уплашил бая, щото съм суеверен много
                  Другия път като сънуваш, че караш колело, сънувай, че си с каска от мотор, доста добре предпазва зъбите
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ххаха добре !!

Comment

значи има неща който усеща майката близнаците и тн,аз ти казвам сериозно че като бях на 10 години точно 85 та в 3 часа следобяд майка ми ми казва директно-не дей да излизаш днеска сънувала съм нещо лошо ще стане,аз излязох и си срязах крака на леген с стъкла говоря срязах до кост до сухожилие 10 см шевове без упойка в 2 ра градска загуба на кръв и тн,една нощ преди 10 години не можах да спя и се въртя и цял ден ми е чорляво на работа с свито сърце странно,връщам се и преди да отключа врата да вляза си представям баща ми как идва и ми казва нещо дето не ме и учуди даже все едно го знаех-батко ти го няма вече...няколко пъти в живота съм убеден че човек усеща кой квото ще да ти говори си има неква енергия,а съм усещал и духове и то няколко пъти и по сред бял ден пак в къщтата на село майтап няма,но като цяло сънищата кошмарите се предизвикват от претопляне на гръбначният стълб който праща импулси до мозъка да ти се размърда тялото да спре топлината,сега може да е кръвно може да е здравословен проблем всеки сънува тъпотии братче,аз лично мразя да слушам хорските поверия защото ме натоварват с глупостите си,иначе като видя човек като го докосна мога да ти кажа къде има здравословен проблем и къде му е слабото място в психиката отключвам му биополетата,нося лоша негативна енергия явно на родата всичко най лошо се е събрало в мене и ето че мога да стана врачка знам ли и аз?искаш ли да ти гадая?не взимам скъпо хубава пица и 5 кила бензин за алфата...

Comment

С 5 кила бензин си до никъде

Comment

Колега, малко странно е да търсиш психологическа помощ в интернет, някакси душевният мир и нещата случващи се в него някога са се считали за нещо строго лично и не е било прието да се разказват на всеослушание. Как да е, ще се опитам да споделя набързо това, което обясняват в университета за твоя проблем, който предполагам е сънят ти.
                          С две думи-науката твърди, че всички отговори на въпросите, които си задаваш са в теб самия т.е. ако отидеш при психолог и му разкажеш този сън, той би трябвало да те разчопли и да се опита да разбере всеки един елемент от този твой сън от къде е дошъл. Какво е колелото, кое е момичето, къде е бензиностанцията, какво е имало наоколо, ако успееш ти сам да си обясниш всички детайли от сънят ти и да ги навържеш е те това ти е психоанализата.
                          Не трябва да се пропуска и моментът, че най-вероятно няма да можеш да си ги обясниш, защото просто си забравил тия детайли от къде са ти направили впечатление и тук идва интересната част- ти си забравил, но всичко си стой на подсъзнателно ниво и това ниво някои спецове в областта са го наричали и още го наричат IT(от англ. ТО).
                          Колегите много правилно те съветват да му дръннеш едно малко няколко пъти и да не се косиш,защото просто няма смисъл.
                          Има и друг елемент, че един руснак много отдавна е доказал експериментално, че знанията и уменията се предават по генетичен път, работата е, че все още никой не е разбрал как става номерът и къде се запаметяват, предполага се, че е някъде в хромозомите. И тук става интересно също-сънищата може изобщо да не са плод на неща, които на теб са ти направили впечатление.
                          Сега, държа да споделя, че аз не съм особен капацитет и по психопатология, където трябва да разгледам някой патологичен случай съвсем безотговорно ще си пиша за храбрия войник Швейк, така че можеш да пропуснеш глупостите, които написах.
                          И друго, не засягам темата за паранормалното и свръхестественото, щото това не ни го обясняват в училище.
                          Изводът какъв е: пий едно и не се коси!
                          Last edited by boris037; d.m.y г., 14:56.
                          alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                            Колега, малко странно е да търсиш психологическа помощ в интернет, някакси душевният мир и нещата случващи се в него някога са се считали за нещо строго лично и не е било прието да се разказват на всеослушание. Как да е, ще се опитам да споделя набързо това, което обясняват в университета за твоя проблем, който предполагам е сънят ти.
                            С две думи-науката твърди, че всички отговори на въпросите, които си задаваш са в теб самия т.е. ако отидеш при психолог и му разкажеш този сън, той би трябвало да те разчопли и да се опита да разбере всеки един елемент от този твой сън от къде е дошъл. Какво е колелото, кое е момичето, къде е бензиностанцията, какво е имало наоколо, ако успееш ти сам да си обясниш всички детайли от сънят ти и да ги навържеш е те това ти е психоанализата.
                            Не трябва да се пропуска и моментът, че най-вероятно няма да можеш да си ги обясниш, защото просто си забравил тия детайли от къде са ти направили впечатление и тук идва интересната част- ти си забравил, но всичко си стой на подсъзнателно ниво и това ниво някои спецове в областта са го наричали и още го наричат IT(от англ. ТО).
                            Колегите много правилно те съветват да му дръннеш едно малко няколко пъти и да не се косиш,защото просто няма смисъл.
                            Има и друг елемент, че един руснак много отдавна е доказал експериментално, че знанията и уменията се предават по генетичен път, работата е, че все още никой не е разбрал как става номерът и къде се запаметяват, предполага се, че е някъде в хромозомите. И тук става интересно също-сънищата може изобщо да не са плод на неща, които на теб са ти направили впечатление.
                            Сега, държа да споделя, че аз не съм особен капацитет и по психопатология, където трябва да разгледам някой патологичен случай съвсем безотговорно ще си пиша за храбрия войник Швейк, така че можеш да пропуснеш глупостите, които написах.
                            И друго, не засягам темата за паранормалното и свръхестественото, щото това не ни го обясняват в училище.
                            Изводът какъв е: пий едно и не се коси!
                            Не търсех утеxa, a по скоро тълкувание, което да противоречи, твърдението смърт на близък човек. Обмислял съм, в някой случай момичетата, които се е случвало да сънувам и никога не са имали лица или ако са имали, то е ясно, че някъде съм ги виждал, обмислил съм кое може да е момичето без резултат. Колелото не го виждах, а само гумите, защото бях наведен да ги помпя. Благодаря и за твоето мнение. Все пак се успокоих. От снощи.

Comment

С 5 кила бензин си до никъде
                              е как бе бате това си е сериозно рамо в тая криза,ако ми станат абонати неколко човека дето сънуват често страшна радост ще се заформи в резервоара.

Comment

Working...
                              X