Известие

Collapse
No announcement yet.

Кошмар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега, да ти кажа и моето мнение.
    По принцип според мен сънищата са комбинация от две неща - скрити желания и подсъзнателни страхове.
    Разбира се възможно е да сънуваш и някаква извратена версия на нещо, което вече си преживял или се е случило.

Не ги мисли толкова нещата, животът е по-простичък
    Società Anonima Italiana Darracq

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
      Колеги дайте малко психо рамо.... Сутринта сънувах, че съм на бензиностанция и си помпя гумата на колелото. Там имаше някво момиче и нещо ме закачаше и като си тръгвах тръгна да ме прегръща амаа ме удари с рамо и мисля, че ми изби зъб, усетих силен вкус на сол демек кръв, но когато отидох да изплюя, се събудих демек не гарантирам, че е зъб. Прочетох из нета, че вещае смърт на близък човек ии не мога да заспа ... само това ми се върти из главата
      Не се запознавай с момичета по бензиностанции, това е тълкуването, а както е казал Кайо, не пречи да удариш нещо високоградусно преди лягане
      Last edited by fred; d.m.y г., 22:13.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Не се запознавай с момичета по бензиностанции, това е тълкуването, а както е казал Кайо, не пречи да удариш нещо високоградусно преди лягане
        Тя беше виновна

Comment

Тя беше виновна
          Тъй де, ти да удържаш фронта имам предвид
          sigpic

Comment

Баце налягаи здраво ракията,ако е домушарка ще е най-добре..
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
              Баце налягаи здраво ракията,ако е домушарка ще е най-добре..
              Решението на всеки проблем !!!

Comment

По принцип сами предизвикваме съдбата за всичко.
                Ако постоянно мислиш за лоши неща,накрая верно те сполитат,но не е казано,че ако мислиш само за хубави,то те ще те преследват постоянно.Каквото има да става то става,случва се и не можеш да го промениш,върнеш и т.н.
                Не се занимавай да четеш какво предвещават сънищата,защото ще те е страх в един момент да си затвориш очите.Такава гнусна боза са тия простотии,че е по-добре въобще да не ги знае човек.Тва е като да разпитваш новото си гадже,на колко други е правила френски ластици......по-добре да не знаеш...нали.
                Да ме извинят дамите,но го казвам с поучителна цел

И така ,приятелю.....пий си пиенето,хапвай хубаво сухо мезе,усмихвай се,обичай близките си,носи си новите дрешки и си питай питанката.

Наздраве,за здрав сън
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  Ако постоянно мислиш за лоши неща,накрая верно те сполитат,но не е казано,че ако мислиш само за хубави,то те ще те преследват постоянно.Каквото има да става то става,случва се и не можеш да го промениш,върнеш и т.н.
                  Не се занимавай да четеш какво предвещават сънищата,защото ще те е страх в един момент да си затвориш очите.Такава гнусна боза са тия простотии,че е по-добре въобще да не ги знае човек.Тва е като да разпитваш новото си гадже,на колко други е правила френски ластици......по-добре да не знаеш...нали.

И така ,приятелю.....пий си пиенето,хапвай хубаво сухо мезе,усмихвай се,обичай близките си,носи си новите дрешки и си питай питанката.

Наздраве,за здрав сън
                  Има резон в думите ти.

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

Тва е като да разпитваш новото си гадже,на колко други е правила френски ластици......по-добре да не знаеш...нали.
                  И без това сигурно ще излъже .

Comment

Има резон в думите ти.

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

И без това сигурно ще излъже .
                    Няма! Ще ти каже : ти си ми първия- и ще се усмихне, а на ум ще добави-за днеска!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Наздраве,за здрав сън
                      Има нещо вярно в това, което казваш но има и невярни неща.
                      Да, не трябва да се отпускаш по течението на лошите мисли определено, но в сънищата има и скрити послания, понякога, стига да не си препил с нещо или с много неща, съчетано и с много ядене
                      Относно последното изречение нямам забележки ....
                      sigpic

Comment

Сънищата са предупреждения. Не трябва да се подценяват!!!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Сънищата са предупреждения. Не трябва да се подценяват!!!
                          Лошото е, че точно 30 секунди след, като се събудиш и нищо не помниш от съня.. Поне при мен е така, а и при повечето хора, с които съм говорил.
                          Запомням го ако си го преразкажа на ум веднага след, като се събудя.

Помня и някой сънища с години. Такива, които са ми харесали много или са ми направили силно впечатление. Или такива, които съм сънувал няколко пъти. Интересното е, че по време на съня, ако съм го сънувал вече, мога да го променя, защото знам, какво ще стане
                          Lexus IS200

Comment

Незнам кое какво предсказва, ама преди месец сънувах че компа на колата се е побъркал и всичко свети вътре като дискоте, събудих се в прединфарктно състояние и 10мин осъзнавах че колата си е добре и сънувам кошмар......от 5 дена два датчика светят, изгасват и пак така.....таааа едно наум със сънищата
                            http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                            159 1.9JTDm
                            156 1.8TS ...exxxx
                            145 1.4TS ...exxxx

Comment

Интересно, но аз съм се хващал доста пъти, че каквото сънувам нещо подобно се случва...

Най-пресни примери :

1) Миналата година преди карането на пистата в Серес сънувах няколко пъти, че имам проблем с гумите на колата, даже единия път сънувах как, докато сменям гумите на пистата, едната ми се взриви в ръцете, усетих "ударната вълна" (много неприятно чувство) и се събудих.

Какво стана в същност - последния ден на Серес, от пред в ляво ми се скъса главина, диск и гума с джанта изхвърчаха в нивата. Много неприятна случка

2) Сънувам, че са ми откраднали летите джанти, но на мястото на откраднатите джанти са ми сложили железни с тасове Побеснях и се събудих...

Какво стана в същност - няколко седмици след този сън ми изпаднаха много на оферта чисто нови рейсинг джанти, продадох старите (тези, които сънувах че ми ги крадат) и купих новите

Отделно сънувам неща (някакви фрагменти или ситуации от ежедневието), които после като ми се случат се сещам, че съм ги "преживявал" преди това (май му се казва дежа ву)

Въобще готов съм за новия сезон на ЯСНОВИДЦИ
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

В тая връзка отдавна чакам някой да ми каже печелившите числа за ТОТО
                                sigpic

Comment

Working...
                                X