Известие

Collapse
No announcement yet.

Разлика в цените в EURO07 и Auto Plus?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разлика в цените в EURO07 и Auto Plus?

Здравейте колеги дойде време да сменям дискове и накладки на алфата и обиколих няколко магазина да видя цените как вървят. Ориентирал съм се към дискове Брембо и за тях цената в auto plus ми казаха около 120лв, а в euro07 около 70 лева. И двете цени са за 1 диск. Та искам да ви попитам това нормално ли е и на какво се дължи тази голяма разлика в цената?

Първоначално публикувано от paci3003 Покажи съобщение
    Здравейте колеги дойде време да сменям дискове и накладки на алфата и обиколих няколко магазина да видя цените как вървят. Ориентирал съм се към дискове Брембо и за тях цената в auto plus ми казаха около 120лв, а в euro07 около 70 лева. И двете цени са за 1 диск. Та искам да ви попитам това нормално ли е и на какво се дължи тази голяма разлика в цената?
    На Брембо официални вносители са Тех-ко провери там или
    тук http://www.mister-auto.bg/bg/koplekt...2_g900007.html
    156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Ауто Плюс и Тех-ко по принцип продават скъпо
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Благодаря за информацията колега, ще проверя в Тех-ко. А евро07 дали продават истинско брембо или е менте?

Comment

Ако пазариш на клиентски цени е скъпо откъдето и да се купува. Виж има колеги в форума които продават и части (даже някой вече са писали тук).
          П.С. За справка: отстъпките които се ползват в тия магазини могат да стигнат до почти 40% в зависимост от стоката и от това колко се пазари
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

А каква е колата? Год. Модел двигател?
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Едно въпросче за накладките накладки от 156 диска е 284 мм стават ли на 166 диска е 284 ако има значение апаратите на 156 са бош а на 166 са бендикс по каталог са различни но по размер са еднакви
              156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

междуболтовото им е различно
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                  междуболтовото им е различно
                  става на въпрос за накладката не за апаратите
                  156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
                    става на въпрос за накладката не за апаратите
                    Стават. Има някаква минимална разлика, но не мога да ти кажа каква.
                    Last edited by code; d.m.y г., 21:11.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      Стават. Има някаква минимална разлика, но не мога да ти кажа каква.
                      Мерси и аз си мислия че сатават.Да за тях става на въпрос тия дето са различни 2х2 стана ми интересно че за моята излезнаха на добра цена а за 166 ми казаха със 45лв по скъпи на един и същи магазин
                      Last edited by sole_moe; d.m.y г., 21:18.
                      156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
                        Мерси и аз си мислия че сатават.Да за тях става на въпрос тия дето са различни 2х2 стана ми интересно че за моята излезнаха на добра цена а за 166 ми казаха със 45лв по скъпи на един и същи магазин
                        Ами те са и различни номера, може букси-мукси нещо да се различават или ламаринките за буталцето, не съм ги заглеждал толкова обстойно.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от paci3003 Покажи съобщение
                          понякога да си вземеш нещо от официалният вносител е най скъпо,има фирми който си правят бартери помежду си за дадена стока и така 2 фирми имат една и съща стока и е възможно едната която не е вносителя да пусне дори на по ниска цена тази стока след бартера,тия 2 фирми дето ги изброяваш мисля че поне в Бг са фирмите с най голяма складова наличност и площи защото покриват камиони трактори леки коли и какво се сетиш,поне аз не се сещам за други такива фирми доста магазини пазаруват от тях а частите който предлагат са десетки хиляди артикула,Тех Ко също имат добри попадения царе са на филтри и на чистачки и консумативи основно и при тях се намират неща който няма да намериш другаде или пък ако ги намериш ще са взети от там,те имат и сериозни оригинални части не само евтини заместители.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                            понякога да си вземеш нещо от официалният вносител е най скъпо,има фирми който си правят бартери помежду си за дадена стока и така 2 фирми имат една и съща стока и е възможно едната която не е вносителя да пусне дори на по ниска цена тази стока след бартера,тия 2 фирми дето ги изброяваш мисля че поне в Бг са фирмите с най голяма складова наличност и площи защото покриват камиони трактори леки коли и какво се сетиш,поне аз не се сещам за други такива фирми доста магазини пазаруват от тях а частите който предлагат са десетки хиляди артикула,Тех Ко също имат добри попадения царе са на филтри и на чистачки и консумативи основно и при тях се намират неща който няма да намериш другаде или пък ако ги намериш ще са взети от там,те имат и сериозни оригинални части не само евтини заместители.
                            Може за ервото,но не и за Ауто плюс.Ауто плюс имат всичко защото са прекупвачи,като влезеш при тях и търсиш да речем Брембо,за което стана на въпрос,те звънят на Тех-ко примерно и вземат от тях и не само от Тех-ко,еврото и т.н.
                            Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                            Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                              А каква е колата? Год. Модел двигател?
                              Колата е Alfa 156 SW 2,4jtd 150hp 2002г.

Comment

Working...
                              X