Здравейте колеги дойде време да сменям дискове и накладки на алфата и обиколих няколко магазина да видя цените как вървят. Ориентирал съм се към дискове Брембо и за тях цената в auto plus ми казаха около 120лв, а в euro07 около 70 лева. И двете цени са за 1 диск. Та искам да ви попитам това нормално ли е и на какво се дължи тази голяма разлика в цената?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разлика в цените в EURO07 и Auto Plus?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от paci3003 Покажи съобщениеЗдравейте колеги дойде време да сменям дискове и накладки на алфата и обиколих няколко магазина да видя цените как вървят. Ориентирал съм се към дискове Брембо и за тях цената в auto plus ми казаха около 120лв, а в euro07 около 70 лева. И двете цени са за 1 диск. Та искам да ви попитам това нормално ли е и на какво се дължи тази голяма разлика в цената?
тук http://www.mister-auto.bg/bg/koplekt...2_g900007.html156 SW 1.9JTD 110ph
-
Ако пазариш на клиентски цени е скъпо откъдето и да се купува. Виж има колеги в форума които продават и части (даже някой вече са писали тук).
П.С. За справка: отстъпките които се ползват в тия магазини могат да стигнат до почти 40% в зависимост от стоката и от това колко се пазариEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениемеждуболтовото им е различно156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщениестава на въпрос за накладката не за апаратитеLast edited by code; d.m.y г., 21:11.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеСтават. Има някаква минимална разлика, но не мога да ти кажа каква.Last edited by sole_moe; d.m.y г., 21:18.156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщениеМерси и аз си мислия че сатават.Да за тях става на въпрос тия дето са различни 2х2 стана ми интересно че за моята излезнаха на добра цена а за 166 ми казаха със 45лв по скъпи на един и същи магазинsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от paci3003 Покажи съобщениеЗдравейте колеги дойде време да сменям дискове и накладки на алфата и обиколих няколко магазина да видя цените как вървят. Ориентирал съм се към дискове Брембо и за тях цената в auto plus ми казаха около 120лв, а в euro07 около 70 лева. И двете цени са за 1 диск. Та искам да ви попитам това нормално ли е и на какво се дължи тази голяма разлика в цената?
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениепонякога да си вземеш нещо от официалният вносител е най скъпо,има фирми който си правят бартери помежду си за дадена стока и така 2 фирми имат една и съща стока и е възможно едната която не е вносителя да пусне дори на по ниска цена тази стока след бартера,тия 2 фирми дето ги изброяваш мисля че поне в Бг са фирмите с най голяма складова наличност и площи защото покриват камиони трактори леки коли и какво се сетиш,поне аз не се сещам за други такива фирми доста магазини пазаруват от тях а частите който предлагат са десетки хиляди артикула,Тех Ко също имат добри попадения царе са на филтри и на чистачки и консумативи основно и при тях се намират неща който няма да намериш другаде или пък ако ги намериш ще са взети от там,те имат и сериозни оригинални части не само евтини заместители.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеА каква е колата? Год. Модел двигател?
Comment
Comment