If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може за ервото,но не и за Ауто плюс.Ауто плюс имат всичко защото са прекупвачи,като влезеш при тях и търсиш да речем Брембо,за което стана на въпрос,те звънят на Тех-ко примерно и вземат от тях и не само от Тех-ко,еврото и т.н.
Еми това е, който си е в нещата знае за какво е реч!
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Може за ервото,но не и за Ауто плюс.Ауто плюс имат всичко защото са прекупвачи,като влезеш при тях и търсиш да речем Брембо,за което стана на въпрос,те звънят на Тех-ко примерно и вземат от тях и не само от Тех-ко,еврото и т.н.
Ауто Плюс имат всичко защото са прекупвачи?колега влизал ли си им в склада зад Дружба зад борсата?защото аз съм влизал ползвах отстъпки та ти казвам че са вносители като почнеш от амортисьорите Каяба аз съм с такива от тях та до свещите NGK ,пак съм с такива от тях филтри МАNN и какво ли още не,все пак 3 години съм работил с авточасти гуми джанти болтове и тн в фулда България-Мотоексперт та доста съм карал по фирмите,а ти знаеш ли че съм много зле и май съм бил в Ауто Хелп?ама не трябва да е Ауто плюс,и двете фирми имат NGK,сега гледам на Асен Иорданов е Ауто Хелп дето съм взимал амортисьори и свещи но и в Ауто Плюс ги имат и на уникални цени,това са богати фирми могат да си платят склад на разклона за Лозен те го строиха чисто нов и могат да си внесат какво си искат та не би трябвало да прекупват по скъпо им идва.
Еми това е, който си е в нещата знае за какво е реч!
Та си доидем на темата на колегата въпроса да ги взима от кадетео е най евтино във Плевен ЕВРО7 и Ауто плюс са врата до врата и си менкат части най редовно но от еврото несе знае колко ще брембо диска да нее само котията брембо и вътре дае нещо от рода на EPS
Ауто Плюс имат всичко защото са прекупвачи?колега влизал ли си им в склада зад Дружба зад борсата?защото аз съм влизал ползвах отстъпки та ти казвам че са вносители като почнеш от амортисьорите Каяба аз съм с такива от тях та до свещите NGK ,пак съм с такива от тях филтри МАNN и какво ли още не,все пак 3 години съм работил с авточасти гуми джанти болтове и тн в фулда България-Мотоексперт та доста съм карал по фирмите,а ти знаеш ли че съм много зле и май съм бил в Ауто Хелп?ама не трябва да е Ауто плюс,и двете фирми имат NGK,сега гледам на Асен Иорданов е Ауто Хелп дето съм взимал амортисьори и свещи но и в Ауто Плюс ги имат и на уникални цени,това са богати фирми могат да си платят склад на разклона за Лозен те го строиха чисто нов и могат да си внесат какво си искат та не би трябвало да прекупват по скъпо им идва.
Колега,не се заяждам,но в последните две години и половина се занимавам с авточасти и работя във фирма вносител,както така Ауто плюс са наши клиенти и може би от около година Ауто плюс нямат внос на нищо.Каябата я вземат от нашата фирма,Манн-а също.Иначе си прав преди време имаха внос на MANN,Victor Reinz и т.н.,но сега всичко го вземат от другите големи вериги Евро 07,Елит кар,Ауто хит,Тех-ко и така.
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
не става въпрос за заяждане виж не съм си изстрил коментарите и съм ти писал че може да съм ходил в Ауто Хелп за Каябата и тн,добре де за какво строиха склада си на околовръстното на разклона за Лозен нема логика то е страшно там,по нагоре от тях е Руди 96 освен да им е под ръка да си правят бартери,другият вариант е да са станали много фирми който играят с една стока и да не искат да я въртят да я налагат щото NGK кой ли не продава на всякъде го има,или па неква врътка с документи и ддс-та те си знаят,но магазините им си работят,помня като търсих термостат за 164 нема намиране от тях си взех Бер,като ти влезе клиент в магазина той не пита кой е вносителя а колко струва и имаш ли я тая част и като кажеш ДА я взима или звъни другаде да види по-тънко ли му е,между фирмените врътки са готини нали ползват отстъпки фирма с фирма по 25-30 процента и като ти дойде клиент му я пускаш на фирма и прибираш разликата на 100 лева 25-30 са за тебе,та е хубав занаят това лесен и бърз.
Да за това си прав и аз не се заяждам,просто съм в час и обяснявам как са нещата.Ауто плюс си имат на склад в магазините определени неща,но влиза клиент и му иска(давам твоя пример) термостат на Бер за Алфа,той вика чакай да видя в склада за кога може да дойде и звъни на мен и ми вика така и така този термостат за кога може да е при мен.И така стават нещата в повечето магазини за авточасти в Бълграия,освен няколко вериги като Ауто хит,Тех-ко,Евро 07,Косер.
и при гуми и джанти е така,в тая страна всички са вносители не знаеш ли дори и аз...при гумаджиите е по-сладко защото като дойде някой и средната цена на 15 цола джанти е примерно по 150 лв на парче 600 лв това е минимума и като вземе 23 или 25 процента отстъпка от тия 600 за него са 150 лв и от там едно качване и сваляне за 36 лева примерно и за нема 1 час кълве 200 лева гумаджията,а има една баланс машина олово и варел с вода евентуално за изправяне на джанти но рядко,там е тарикатията между другото с авточастите.
Прав си.То всичко е така.Тука в Габрово има едно малко магазинче за авточасти дето е един гараж ако влезе 156-ца и ще и стърчи малко муцуната и тука лъже таксиметровите шофьори,че той бил вносител на Гейтс.
ремъците Гейтс? ,само за тях се сещам сигурно правят и друго,моя Гейтс е от ТЕХ-КО в Горубляне,лошото на нашите търговци и вносители е че искат да работят през 100 процента надценка и отбутват качественни работи защото иска да инвестира малко и да вземе много аков земе част за 20 лева ще я продаде за 60 лева ако вземе по-висок клас част за 40лева пак ще я продаде за 60 лева но си вика защо да инвестирам повече а да взема по малко?от там ни идват проблемите на потребителите...
Да за това си прав и аз не се заяждам,просто съм в час и обяснявам как са нещата.Ауто плюс си имат на склад в магазините определени неща,но влиза клиент и му иска(давам твоя пример) термостат на Бер за Алфа,той вика чакай да видя в склада за кога може да дойде и звъни на мен и ми вика така и така този термостат за кога може да е при мен.И така стават нещата в повечето магазини за авточасти в Бълграия,освен няколко вериги като Ауто хит,Тех-ко,Евро 07,Косер.
Ауто Плюс е просто един франчайз. Една национална верига от търговски площи, които са задължени да се зареждат от друга фирма, която е вносител. Ако там я няма търсената част тогава се снабдяват от други доставчици. Уж си "в час" пък ементарни неща не знаеш...
П.П. Надявам се че правите разлика м/у вътрешно-общностна доставка и внос!
Така и коя е фирмата,от която плюсерите са задължени да пазаруват.Те вземат от всички доставчици,но не съм сигурен за задълженията им.Както писах в предишен пост от две години и половина работя във фирма вносител на авточасти и много добре знам кой от къде пазарува,колко пазарува и кои марки от къде ги взема,понеже има марки,които се внасят от две или повече фирми.
П.П.Уайлди да Тех-ко не вземат от никой,продават само тяхна стока и те са едни от вносителите на Гейтс.
Така и коя е фирмата,от която плюсерите са задължени да пазаруват.Те вземат от всички доставчици,но не съм сигурен за задълженията им.Както писах в предишен пост от две години и половина работя във фирма вносител на авточасти и много добре знам кой от къде пазарува,колко пазарува и кои марки от къде ги взема,понеже има марки,които се внасят от две или повече фирми.
П.П.Уайлди да Тех-ко не вземат от никой,продават само тяхна стока и те са едни от вносителите на Гейтс.
Нищо не знаеш за структурата и сегментацията на афтър маркет пазара на авто части в България колега. Не подвеждай хората!
Добре щом казваш,нека не спорим нямам намерение да се караме или нещо подобно.
Нищо не знаеш за структурата и сегментацията на афтър маркет пазара на авто части в България колега. Не подвеждай хората!
Класика. Колега би ли споделил какво знаеш ти за да не се чувстваме подведени?
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment