Известие

Collapse
No announcement yet.

трябва ми помощ с намирането на детски лепенки за очи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• трябва ми помощ с намирането на детски лепенки за очи

трябва ми помощ с намирането на детски лепенки за очи ортопад с външен диаметър 76х54 мм и вътрешен 5х3,3см.много трудно се намират а нямам и контакт на вносителя,а и в нета няма информация ако някой има някаква информация моля да я сподели,прилагам и примерни снимки.благодаря предварително
    Attached Files
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Докато намериш заветните лепенки, може да слагаш естествени материали, като резенчета краставици или тиквички, взависимост от сезона - ще видиш, че има голямо шоу.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

аз имам 1 кутия,но ще ми трябват още,иначе зарзаватите няма да ми свършат работа,защото е с чуствителна кожа ,а и трябва окото да е затворено плътно,иначе няма ефект
      sigpic

Comment

Как се казва фирмата вносител ????Имам познати във фармацевтична фирма,мога да попитам,но ми кажи първо името на вносителя,трябва да го пише на етикета на кутията
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

няма никакви надписи на български език и на вносител.или нее сложена или нарочно е махната лепенката с вносителя
          sigpic

Comment

На каква възраст е детето ти?
            Това предполагам го знаеш phone at 1-800-461-1200 or by email at info@innovamed.com.
            ?

3" x 2-1/8" (76 x 54 mm)
            Recommended for ages 2 to 4 years
            10 individually wrapped patches per pack

3 долара и 95 цента

В амазон-а също ги има но в кутия от 50 бр.
            Last edited by Linkestis; d.m.y г., 21:28.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колега ,ако ми поясниш какви са тези лепенки ,за какво се ползват,и какви особености може да има около тях,понеже лично аз за първи път чувам за този артикул,и нямам елементарна представа за какво става дума,още утре ще питам в една огромна аптека близо до нас ,и мога да ти ги купя и пратя по наи бързия начин,ако има нужда.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                Колега ,ако ми поясниш какви са тези лепенки ,за какво се ползват,и какви особености може да има около тях,понеже лично аз за първи път чувам за този артикул,и нямам елементарна представа за какво става дума,още утре ще питам в една огромна аптека близо до нас ,и мога да ти ги купя и пратя по наи бързия начин,ако има нужда.
                Не може да не си виждал дечица с такива лепенки
                Различни медицински процедури,до скоро в България просто им слагаха марля с лейкопласт и сменят очите през определено време.
                Click image for larger version

Name:	John-Bazin.jpg
Views:	1
Size:	14.4 Килобайта
ID:	2333287
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Сетих се даже погледнах и в нета за повече инфо,Та вече няма нужда от пояснение благодаря ти.Та остава само да каже колегата дали има още нужда,и с колко време разполага ,и мога да отреагирам още утре.
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

http://www.pietrasantapharma.it/fron...categoryId=497
                    този сайт е посочен на кутията и пише че са правени в Италия,но из нета излизат като американски
                    детето е на почти 5 години ,но мисля че лепенките са по размер

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Това предполагам го знаеш phone at 1-800-461-1200 or by email at info@innovamed.com.
                    ?

3" x 2-1/8" (76 x 54 mm)

3 долара и 95 цента

можеш ли да ми пратиш линк,нещо немога да цитирам мнения
                    sigpic

Comment

Тя Аптеката още беше отворена ,Значи имат същите като на снимките горе.Марката е Ортопад и са италиянско производство.В момента имат само Ortopad Junior и размера е 67х50 ,ма за понеделник може да се доставят и други размери,кутията съдържа 20 броики ,и струва 9,40 евро.

Ако има нужда колега кажи и ще видя за кога може да са БГ.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                        http://www.pietrasantapharma.it/fron...categoryId=497
                        този сайт е посочен на кутията и пише че са правени в Италия,но из нета излизат като американски
                        детето е на почти 5 години ,но мисля че лепенките са по размер

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

?

3" x 2-1/8" (76 x 54 mm)

3 долара и 95 цента

можеш ли да ми пратиш линк,нещо немога да цитирам мнения
                        http://www.ortopadusa.com/Products/P...medium?whence=

http://www.amazon.com/gp/product/B00...pf_rd_i=507846

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                        Тя Аптеката още беше отворена ,Значи имат същите като на снимките горе.Марката е Ортопад и са италиянско производство.В момента имат само Ortopad Junior и размера е 67х50 ,ма за понеделник може да се доставят и други размери,кутията съдържа 20 броики ,и струва 9,40 евро.

Ако има нужда колега кажи и ще видя за кога може да са БГ.
                        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 22:21.

Comment

външен диаметър 76х54 мм и вътрешен 5х3,3см.
                          това е необходимия ми размер
                          колега никола благодаря ти в понеделник ще ти потвърдя дали да ми вземеш и колко кутии
                          а това е снимка на тези които имам
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

Да колега Ортопад Медиум са тези кадето ползвате,жената от аптеката ми ги показа на неиния лаптоп,ако имаш нужда само драсни едно лично или удари един тел.00393887962195 Ники ,и веднага ще ти взема,после има много начини,да пристигнат до София без да се плаща транспорт,може да ги донесе някои автовозаджия,или друг приятел.
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

ок мерси още веднъж ще ти пиша в понеделник
                              sigpic

Comment

Working...
                              X