Известие

Collapse
No announcement yet.

Промяна на отстъпките с карти ЕКО

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Промяна на отстъпките с карти ЕКО

Бих желал да Ви информирам, че считано от понеделник, 17.02.2014, ще бъде променена отстъпката по картите с отстъпка, както следва:

*бензин А95 и дизел:

понеделник – сряда, събота и неделя – 5 ст/литър с ДДС

четвъртък – петък – 7 ст/литър с ДДС.

*автогаз и Kinitron 100: остава непроменена.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

На мен вчера ми и смениха картата от 100 годишнината с по-нова . Момичето каза , че трябва да се подновят картите защото 100 годишните стават невалидни .

П.С. При подновяването може да се вземат и 2 карти на едно име стига да искате . Аз и така направих .
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Comment

Да питам аз пък - клубните карти, които изтичат през Юни тая година - ние ли да си ги сменяме, или Клуба ще се погрижи за това?
      Щото срока за подмяна на карти ако не бъркам е до края на Март...
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

А къде ти я подмениха? На самата бензиностанция ли?
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
          А къде ти я подмениха? На самата бензиностанция ли?
          Маи имат на всички бензиностанции голяма табела за кампанията подмени картата приятели на Еко
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Моята като видяха че се води на фирма (на клуб алфа ромео) взеха да звънят насам натам и накрая ми я върнаха и казаха засега да си я ползвам, че не-знаели как се процедира с тези карти.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата
            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Aз затова задавам въпроса тук, към Клуба.
              Надявам се да се изяснят нещата, защото на мен ми казаха, че след като картата е фирмена, би следвало самата фирма да си подмени картите.
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Моята карта не е към измисления клуб пък пак си ползвам същите отстъпки ако се излъжа да сипвам там.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Моята карта не е към измисления клуб пък пак си ползвам същите отстъпки ако се излъжа да сипвам там.
                  Така си е, но мен си ме кефи да пише на нея Алфа Ромео
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата
                  Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Хубаво е, че увеличиха отстъпките, но обърнахте ли внимание, че увеличиха цената на литър и поддържат 2ст по-висока цена от другите конкурентни вериги бензиностанции?!
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                    http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
                      Хубаво е, че увеличиха отстъпките, но обърнахте ли внимание, че увеличиха цената на литър и поддържат 2ст по-висока цена от другите конкурентни вериги бензиностанции?!
                      Е така тръгват слуховете, един не чул, друг не видял http://b4b.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%...B0-18-02-2014/
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Бензиностанциите не би трябвало да поддменят картите на които пише "Клуб Алфа Ромио". Нямат право да го правят. Могат да подменят само карти без име на тях Картите с надпис дават допълнителна отстъпка н а клуба, която общо взето отива за финансиране на италфест и мероприятия. когато я смените с друга тази отстъпка изчезва.
                        нови карти щ еима през март и щ е обявим за да разпратим. Валидността щ ебъде 2 години.

Linkestis, измисления клуб те е оставил да си движиш темичката за събиране на помощ нали? Да беше така ентусиазиран и за други неща а не само за близки.
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                          Бензиностанциите не би трябвало да поддменят картите на които пише "Клуб Алфа Ромио". Нямат право да го правят. Могат да подменят само карти без име на тях Картите с надпис дават допълнителна отстъпка н а клуба, която общо взето отива за финансиране на италфест и мероприятия. когато я смените с друга тази отстъпка изчезва.
                          нови карти щ еима през март и щ е обявим за да разпратим. Валидността щ ебъде 2 години.

Linkestis, измисления клуб те е оставил да си движиш темичката за събиране на помощ нали? Да беше така ентусиазиран и за други неща а не само за близки.
                          Фиорчо душицо бедна и мазна,не ме дразни миличък.

Како общо има Григор,Гиги и Вальо с теб освен че си седял на маса с тях?
                          Душицо мила лигава,не ми се рови през телефона да ти слагам цитати за това че форума няма общо с карб.
                          Душицо мила лигава,как може да прави кухата ти глава сравнение между моето мнение за карб и темата пусната за помощ????Ти лейко правиш ли въбщо смислено обяснение на това което си написал???
                          Душицо лигава и бедна,ти ли направи темата важна,ти ли душицо бедна си форума или карб и ти ли си разрешил темата да остане или да стане важна????
                          Моля най-учтиво Горица да не ми трие мнението до като не усмислиш какво си написал и не прочетеш простотията която си написал?Коментара си ще изтрия сам,даже ще ти се извиня,ако мозъка ти асимилира как злепоставяш карб с това че ТИ си ми разрешил темата за помощ.Помисли три пъти на четвъртия пиши в модераторския форум за наказание.

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Душицо,покажи в моя коментар за кой клуб става дума.или вадиш от контекста теория,може да съм писал за клуб ЗАЗ бе.виж колко си ограничен,а колко е лесно да беше казал да изтрие Горица коменъара ми....ама душичката ти бедна сравнява коментара ми с човек болен от рак.

Comment

sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                            X