Кросвагона е единствената Алфа, която има добър имидж и държи цена.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед на Алфа 156 Crosswagon от Плевен
Collapse
X
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
велурения салон хич не е екстра. само като го видя и спирам повече да гледам. Този на мурджев по фаща око.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Да поспамя и аз. Имам едно правило, а то е, когато чета обява и има описание под нея, то тя да е грамотно и правилно написана. Това говори много за културата на продавача. Тази Плевенската ми спечели точно с това. Всичко е написано грамотно, без правописни грешки и без да се изтъкват "екстри" от сорта на ел. прозорци, три педала и др. подобни драсканици. Защото съм попадал на обяви, в които е написано като екстри ел. прозорци, стелки от Билла, работеШТ климатроник и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАз се си мислех че аФтоматика е екстра, пък то трите педала били...)).....по добре аФтоматик или селе.....с три педала около теб си е опасно...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Темата е за коша!
Благодаря на всички колеги за мненията и най-вече на колегата koolio за съдействието.
Накратко ... причините покупка да не се осъществи са:
1. Лошата слава на марката разнасяна от хора които никога не са се докосвали до Алфа и от БАШ МАЙСТОРИ.
2. 156 SW/Crosswagon само се водят комбита или по точно изглеждат на комбита. Т.к. избора на комби имаше цел се оказа че отвора на багажника е много малък а самият багажник е (минимален обем) 360 литра като за сравнение на Giulietta багажника е 350 литра. Това е комбито с най малък багажник в класа си.
Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
А все пак до оглед стигна ли се?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеТемата е за коша!
Благодаря на всички колеги за мненията и най-вече на колегата koolio за съдействието.
Накратко ... причините покупка да не се осъществи са:
1. Лошата слава на марката разнасяна от хора които никога не са се докосвали до Алфа и от БАШ МАЙСТОРИ.
2. 156 SW/Crosswagon само се водят комбита или по точно изглеждат на комбита. Т.к. избора на комби имаше цел се оказа че отвора на багажника е много малък а самият багажник е (минимален обем) 360 литра като за сравнение на Giulietta багажника е 350 литра. Това е комбито с най малък багажник в класа си.
Ти до сега не беше ли виждал 156 комби на живо?sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Не, до оглед на конкретната кола не се стигна. Гледах ме 2 в София и се разбра че е малка.
Виждал съм, возил съм се, но никога в багажника. Просто никога не съм обръщал внимание на багажното отделение.
Избери Твоят ... SOUND
Comment
-
Здраве да е, колата е хубава, ще си намери стопанина. Само дано е фен, да не е някой мърляч.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Купувачът на Sportwagon не си търси нито комби нито седан, а купувачът на Crosswagon не си търси нито лека кола нито джипВ това е красотата на сегмента ..
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Дано наистина си намери читав стопанин!!!
Kолега code сега вече съм наясно с товаИзбери Твоят ... SOUND
Comment
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеНе, до оглед на конкретната кола не се стигна. Гледах ме 2 в София и се разбра че е малка.
Виждал съм, возил съм се, но никога в багажника. Просто никога не съм обръщал внимание на багажното отделение.
Не било добра поличба човек да се вози в багажника на кола нощем през гората))
sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
Comment