Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за оглед на Алфа 156 Crosswagon от Плевен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Кросвагона е единствената Алфа, която има добър имидж и държи цена.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Да се чудиш, защо?!
      sigpic

Comment

Ето ти наистина гледан и обслужен автомобил. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5upqhi
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

велурения салон хич не е екстра. само като го видя и спирам повече да гледам. Този на мурджев по фаща око.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Да поспамя и аз. Имам едно правило, а то е, когато чета обява и има описание под нея, то тя да е грамотно и правилно написана. Това говори много за културата на продавача. Тази Плевенската ми спечели точно с това. Всичко е написано грамотно, без правописни грешки и без да се изтъкват "екстри" от сорта на ел. прозорци, три педала и др. подобни драсканици. Защото съм попадал на обяви, в които е написано като екстри ел. прозорци, стелки от Билла, работеШТ климатроник и т.н.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз се си мислех че аФтоматика е екстра, пък то трите педала били...
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Аз се си мислех че аФтоматика е екстра, пък то трите педала били...
                )).....по добре аФтоматик или селе.....с три педала около теб си е опасно...
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Темата е за коша!
                  Благодаря на всички колеги за мненията и най-вече на колегата koolio за съдействието.
                  Накратко ... причините покупка да не се осъществи са:
                  1. Лошата слава на марката разнасяна от хора които никога не са се докосвали до Алфа и от БАШ МАЙСТОРИ.
                  2. 156 SW/Crosswagon само се водят комбита или по точно изглеждат на комбита. Т.к. избора на комби имаше цел се оказа че отвора на багажника е много малък а самият багажник е (минимален обем) 360 литра като за сравнение на Giulietta багажника е 350 литра. Това е комбито с най малък багажник в класа си.
                  Избери Твоят ... SOUND
                  https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

А все пак до оглед стигна ли се?
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                      Темата е за коша!
                      Благодаря на всички колеги за мненията и най-вече на колегата koolio за съдействието.
                      Накратко ... причините покупка да не се осъществи са:
                      1. Лошата слава на марката разнасяна от хора които никога не са се докосвали до Алфа и от БАШ МАЙСТОРИ.
                      2. 156 SW/Crosswagon само се водят комбита или по точно изглеждат на комбита. Т.к. избора на комби имаше цел се оказа че отвора на багажника е много малък а самият багажник е (минимален обем) 360 литра като за сравнение на Giulietta багажника е 350 литра. Това е комбито с най малък багажник в класа си.

Ти до сега не беше ли виждал 156 комби на живо?
                      sigpic
                      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Не, до оглед на конкретната кола не се стигна. Гледах ме 2 в София и се разбра че е малка.
                        Виждал съм, возил съм се, но никога в багажника . Просто никога не съм обръщал внимание на багажното отделение.
                        Избери Твоят ... SOUND

Comment

Здраве да е, колата е хубава, ще си намери стопанина. Само дано е фен, да не е някой мърляч.

Comment

Купувачът на Sportwagon не си търси нито комби нито седан, а купувачът на Crosswagon не си търси нито лека кола нито джип В това е красотата на сегмента ..
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Дано наистина си намери читав стопанин!!!
                              Kолега code сега вече съм наясно с това
                              Избери Твоят ... SOUND

Comment

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                                Не, до оглед на конкретната кола не се стигна. Гледах ме 2 в София и се разбра че е малка.
                                Виждал съм, возил съм се, но никога в багажника . Просто никога не съм обръщал внимание на багажното отделение.
                                И по добре
                                Не било добра поличба човек да се вози в багажника на кола нощем през гората ))
                                sigpic
                                Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                                Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Working...
                                X