Известие

Collapse
No announcement yet.

За една друга марка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За една друга марка

http://fakti.bg/technozone/89437-rus...zabrana-na-dsg

Вижте какво произвеждат ВАГ-ините.Обаче тук определени хора не спират да акат колко калпави са италианските автомобили.
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Ся щи Обяснят че това е комунистическа пропаганда.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Имало е някакъв проблем със 7DSG на колите в България, но се е оказало дефектна партида съединители, които са заменени по гаранция. Това е поне за Шкода. За други проблеми освен със съединителите не съм чувал, а 7DSG се е продало в милиони бройки. Новата Октавия се продава от 1 година с тази кутия и досега никъде не съм срещам информация за проблем на този модел. Скоро ще мога да дам информация и от първа ръка, щото моята ще бъде точно с тази кутия.
      2014: Deutschland über alles

Comment

Айде сега....Октавия била кола на годината..........е па тя е последната дупка на кавала на вагините......Ровер вече имат деветнстепена автоматична кутия.......проблеми винаги ще има ......колкото по нови са автомобилите, толкова по трудни са за обслужване.....докато им хванат болежките...минава време...
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ами абсолютно са прави.Във фирмата сме с Ауди,всяко едно А3 и мисля че и няколко от по големите мина през сервиза за нова скоростна кутия.
          На един колега два пъти. Шкоди за сега няма влизали в сервиза.
          Лошото е че тези п...............си от Порше не искат да признаят гарацията и колите висят там по 4 месеца.
          Събираш един чувал с парички продаваш си старата кола и си купуваш ново Ауди.След Х километра кутията казва бау и ти имаш един труп.Или 7к лева или с месеци оставаш без кола.
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

То да е само DSG кутиите ... Някои сменяме кормилни рейки по често от ангренажа ...
            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Нема а обиждате вагините ЕЙ!!!

От на вуйчо Пасата по-убао нема!

А Алди си е ТОП!

Е гати и сервиза как ли пък не съм взел да чакам 4м. за да ми оправят колата!!!
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

То тука точно в тоя форум малко се получава "присмял се хърбел на щърбел"...
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

И какво му е на форума , да не сменяш кутии през месец?
                  Last edited by stu; d.m.y г., 14:10.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Не..само носачи и тампони стаб щанга

Comment

Те другите марки не сменят нищо, ние сме най най сменящите.Купи си едно Ауди и няма да сменяш.

Comment

Както казах присмял се хърбел на щърбел... и това и исках да кажа...в глупави полемики не ми се навлиза

Comment

На мен пък ми омръзнаха глупавите ти мрънкания ,колко се чупели Алфите.Че не са най здравите коли е ясно ,но някой като не е доволен от нещо просто го сменя.

Comment

После се чуди що не го искали в клуб алфа ромео. Еми то с тоя хейт по марката, какво очаква... Май беше същия индивид дето разправяше, че шкода били по-по-най...

Comment

Къде видя хейт бе пич..къде видя да се оплаквам..не съм аз този които плюе по която и да е марка...просто според мен в форум на една от най-капризните за поддръжка марки не ясно на къде отиваща да плюеш по друга марка която не е спирала да си покачва продажбите е меко казано ТЪПО..после аз съм бил хейтър..момчета това е истината бе..мен не ми пречи споделям си я с кеф и за твое инфо се чудя защо никой не ми отговаря а не дали ме иска или не...боли ме патката дали ще ме иска или не... а за шлпда не съм разправял нищо такова...просто пак плюехте и тъй като в семейството имам човек притежаващ възможно най-топ моделите на шкода споделих, че не е така...амаа нали трябва нещо да кажеш...поне тук да се изтъкнеш...че иначе кой ще те забележи изобщо...бил съм хейтър аз..я се виж себе си бе ....

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                              На мен пък ми омръзнаха глупавите ти мрънкания ,колко се чупели Алфите.Че не са най здравите коли е ясно ,но някой като не е доволен от нещо просто го сменя.
                              абсолютно..а не пуска тема за това което няма колко било гадно и къде мрънках къде казах нещо което не е така....това че окачването им е супер тояга е факт..и не мрънкам от това...тропне сменям сиии и тва е...и понеже знам че грам не е цвете за мирисане италианката за това и не гледам в на хората колите....щото да ми се оплакваш от 7 степенен дсг който дори не си докосвал..на фона на 2 пъти годишно ремонт окачване...стига просто е смешно ето това имах предвид..но тук сте мнооого докачливи на тема истина...съжалявам пичове ама тва е живота...алфата е страхотна кола за каране за гледане радва окото..но качеството не е на ниво...и какво от това..които се кефи си я кара..защо се правите на луди и не приемате истината..вие нормални ли сте?
                              Last edited by tribaleo; d.m.y г., 16:36.

Comment

Working...
                              X