Известие

Collapse
No announcement yet.

За една друга марка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз проблем със забелязването определено нямам, особено в този форум. Ти обаче нещо се взел много на сериозно тук, карай го по-леко .

Comment

Проблема ми е, че обръщам внимание на тъпи изказвания ...а по-големият проблем е че им отговарям...така и не се научих да не го правя както някои хора като теб така и не се научиха да четат внимателно преди да си дрънкат глупости ...ама какво да правиш..всеки си има неговите странности
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        Проблема ми е, че обръщам внимание на тъпи изказвания ...а по-големият проблем е че им отговарям...така и не се научих да не го правя както някои хора като теб така и не се научиха да четат внимателно преди да си дрънкат глупости ...ама какво да правиш..всеки си има неговите странности
        Проблема е, че докато другите за теб са тъпи и "дрънкат", ти винаги ще си в клоаката на форумната простотия, без изгледи за скорошно излизане... Поздрави

Comment

Оу ама тук имало клоака ии някаква по възвишена част ли ..ахахха явно доста сериозно ги приемаш нещата както винаги пак не четеш като хората..почвам да се чудя грамотен ли си или друг ти ги чете...говорех за тъпи изказвания а не наричах който и да е тъп ...ии да попитам сигурен ли си, че говорейки с мен..момчето от форумната клоака това няма да навреди на форумния ти имидж ахахах?
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Алфа е тъпа.
            Ще фалира.
            Вива ла ФИАТ!
            Само БКП!!!
            sigpic

Comment

Working...
            X