Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за това? Дали работи?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
В ловците на митове лепиха всякакви фолиа, спрейове и не знам още какви тарикатлъци - не помага.Само че там ползваха полицейска камера, не телефон.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВ ловците на митове лепиха всякакви фолиа, спрейове и не знам още какви тарикатлъци - не помага.Само че там ползваха полицейска камера, не телефон.Тези неща може и да имат ефект но САМО нощем когато камерата изполва стандартна светкавица.
Има нелегални активни у-ва които наистина пречат на полицейските радари, лично съм виждал как работи един такъв, но цената е колкото на една алфа 156 нов внос.
В България:
1.Мобилните камери/радари НЕ могат да снимат по тъмно към този момент ...
2. За стационарните камери/радари нямам сигурна информация, но предполагам че и те не снимат по тъмно. Поне аз не съм виждал снимка/честитка от кат снимана по тъмно ...
И тези 2 неща обезмислят поне ЗАСЕГА рекламираният в първия пост продукт....
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеДа, снимат на тъмно и не използват светкавица....
Comment
-
Не бъдете рекетирани повече и не пълнете джобовете на някого от корумпираните катаджии!
Кви катаджии кви пет лева...
Излезе решение на ВАС, с което издаването на актове за превишена скорост на база мобилните камери на КАТ се прекратява.
А пък за София даже в сайта http://www.kat.mvr.bg/ публикуват всяка седмица къде се намират мобилните камери.Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
Comment