Известие

Collapse
No announcement yet.

Фейсбук чок проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фейсбук чок проблем

има ли някой който е в час с Фейсбук ама да е в час не да е чул нещо си,блокираха ме да не мога да харесвам да публикувам да пращам съобщения на хора който не са ми в списъка с приятели,не мога да коменитрам публикации в групите къде съм и тн,кво се прави в такъв случай нов профил и триеш всичко ли?

От опит щи кажа-фейса нимойш го затри.Има вариант ако не го ползваш повече от 3 мес май беше и ти затварят профила,но не се изтрива.После ако си напишеш мейла на началната страница на фейса и веднага те разпознава и се активира профила ти

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      има ли някой който е в час с Фейсбук ама да е в час не да е чул нещо си,блокираха ме да не мога да харесвам да публикувам да пращам съобщения на хора който не са ми в списъка с приятели,не мога да коменитрам публикации в групите къде съм и тн,кво се прави в такъв случай нов профил и триеш всичко ли?
      Случайно да иска да инсталираш "mseinstall"?
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

някви прозорци ми излизат и Фейсбук полиция и тн...много простях нещо и са ми дръпнали шалтера,после ще ги кача прозорците.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          някви прозорци ми излизат и Фейсбук полиция и тн...много простях нещо и са ми дръпнали шалтера,после ще ги кача прозорците.
          Направо си прави нов профил че и там явно си нагазил лука ама там не е като у нашио форум
          sigpic
          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

е направих си ама ме отпушиха,2 дена и айде меки мари са,сега си наваксвам.

Comment

Working...
            X