има ли някой който е в час с Фейсбук ама да е в час не да е чул нещо си,блокираха ме да не мога да харесвам да публикувам да пращам съобщения на хора който не са ми в списъка с приятели,не мога да коменитрам публикации в групите къде съм и тн,кво се прави в такъв случай нов профил и триеш всичко ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фейсбук чок проблем
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеима ли някой който е в час с Фейсбук ама да е в час не да е чул нещо си,блокираха ме да не мога да харесвам да публикувам да пращам съобщения на хора който не са ми в списъка с приятели,не мога да коменитрам публикации в групите къде съм и тн,кво се прави в такъв случай нов профил и триеш всичко ли?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениенякви прозорци ми излизат и Фейсбук полиция и тн...много простях нещо и са ми дръпнали шалтера,после ще ги кача прозорците.ама там не е като у нашио форум
sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
Comment