Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой, който пазарува от dealextreme?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой, който пазарува от dealextreme?

Трябва ми нещо от въпросния сайт - dealextreme.com, a доколкото знам се изисква кредитна карта за пазаруване от там. Става въпрос за дребна поръчка, ако някой има възможност да съдейства, да ми пише.
    Благодаря предварително.
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
    Трябва ми нещо от въпросния сайт - dealextreme.com, a доколкото знам се изисква кредитна карта за пазаруване от там. Става въпрос за дребна поръчка, ако някой има възможност да съдейства, да ми пише.
    Благодаря предварително.
    ..ми не е задължително да е кредитна,може и с дебитна карта да работиш
    THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
    http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

И да имаш търпение да ти дойде стоката - понякога се бави по няколко месеца . За сега максимума който съм чакал да ми дойде стока от от там е 5 (пет) месеца
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        И да имаш търпение да ти дойде стоката - понякога се бави по няколко месеца . За сега максимума който съм чакал да ми дойде стока от от там е 5 (пет) месеца
        Купувал съм от там преди 2г и поръчката ми дойде за 1 месец. Преди година един приятел си поръча зарядно на батерии(с което можеш да си зареждаш телефона без да си включен към мрежата) + батерии защото не са в комплекта, дойде му доставката след 4 месеца, отваря и гледа само батериите и от тогава до сега нито вест за самото зарядно въпреки писанията и обещанията с супорта на сайта. Наскоро пак си поръчвах разни джаджи от китай но от ebay.com пак с безплатна доставка, и на доста по-добри цени от сайта. Пример: elm327 bluetooth в dx е 22$ аз си го взех от ебей за 8 същото !
        Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Working...
        X