Известие

Collapse
No announcement yet.

НОТАРИУС в Ямбол в събота ????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НОТАРИУС в Ямбол в събота ????

Привет секта. НЯкой има ли инфо за работещ нотариус в събота в ямбол,че се очертава ходено дотам за колица.
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    Привет секта. НЯкой има ли инфо за работещ нотариус в събота в ямбол,че се очертава ходено дотам за колица.
    Гледай и в Сливен, близо са. Ми нали и утре е ден бе.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Я подскажи....какво си намерил там......ако питаш тези от Сливен....от Ямбол, кола и жена не се взима)
      п.п....иначе по темата...този който продава, може да говори с някой нотариус да ви свърши работа при евенуална сделка
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Той човека търси там,но не го знам колко е "буден" и дали ще свърши работа

Иначе няма да подскажа,че да не урочасам работата. Ако стане ще се похваля евентуално ,а вие ще ме анатемосате

П.С. То откъдето ида питаш хора, от съседния им град никой не зима и котка
        Иначе аз си ходя с майстора по ръка ,че може да пропусна нещо и да гризна дръвцето ако съм сам
        Last edited by don_pepone; d.m.y г., 07:25.
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Нещо немско, може би ауди!?
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
          X