Известие

Collapse
No announcement yet.

Схема на ТС мотор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Схема на ТС мотор

Здравейте колеги,някой дали има някаква схема в разрез на ТС мотор на Алфа(ако може и с приблизителни размери или чертана на AutoCad),без значение кубатурата,трябва ми много,а в интернет намерих само 1-2 и то доста постни.Ще съм много благодарен ако някой помогне!
    Алфа Ромео 145 1.4ТС

А на какъв ТС - на 16 клапанов или на 8 клапанов?
    Щото между двата няма нищо общо, освен това, че имат по 2 свещи на цилиндър.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ТС-мотор

http://prikachi.com/images/742/7156742G.jpg
      Дано съм го качил правилно, че с РС-тата не ме бива.
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Да не правиш курсова ?
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          А на какъв ТС - на 16 клапанов или на 8 клапанов?
          Щото между двата няма нищо общо, освен това, че имат по 2 свещи на цилиндър.
          Да пропуснал съм доста важна подробност,трябва ми за 16 клапанов,но и за 8 пак може да помогне

---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 11:16 ----------

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
          Да не правиш курсова ?
          Да,но го направиха гадно,защото ни дадоха да си изберем мотори,а нямаме размери,така на око не става.Трябва да го начертаем в 3 проекций (1:1) детайлно без дадени размери .Намерих по каталозите размери на бутало ход и по-простите неща,но е до никъде.
          Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

Има доста богати cad библиотеки-форуми из нета,защо не поровиш?Почти съм убеден ,че ще намериш каквото ти е нужно.И не се надявай на англоговорящите.......пробвай рускоговорящи,чехи или поляци.
            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
            156 1,8ТS-99 ......
            EX
            159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от marto92 Покажи съобщение
              [/COLOR]
              Да,но го направиха гадно,защото ни дадоха да си изберем мотори,а нямаме размери,така на око не става.Трябва да го начертаем в 3 проекций (1:1) детайлно без дадени размери .Намерих по каталозите размери на бутало ход и по-простите неща,но е до никъде.
              Ми така е, фенщината глава затрива...
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Според мен се преориентирай към C20XE, ABF или нещо подобно, което е много популярно. Ще ти е много по лесно да намериш каквато и да е информация + CAD чертежи.
                Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                Fiat Brava JTD

Comment

Първоначално публикувано от marto92 Покажи съобщение
                  [/COLOR]
                  Не може ли да си избереш друг мотор, щото май мога ти услужа с всякакви чертежи на Перкинс - газов, дизелов, вариант на ВАМО, май и в електронен вариант на АУТОКАД.Напиши си заглавието на дипломната си работа да видим мое ли измислим нещо.Ако не искаш тук на ЛС.Ако искаш де.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Не може ли да си избереш друг мотор, щото май мога ти услужа с всякакви чертежи на Перкинс - газов, дизелов, вариант на ВАМО, май и в електронен вариант на АУТОКАД.Напиши си заглавието на дипломната си работа да видим мое ли измислим нещо.Ако не искаш тук на ЛС.Ако искаш де.
                    А бе ти го върна с десетилетия назад.....как ще прогресираме с някакъв англиски перкинс...отдавна забравен дори и в гр.Преслав...?
                    Нека да се равиват младите....ама интернет им е пагобен....трябва литература....да чете....а не на готово)
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ми той този Перкинс си е баш от времето на ТС-а, че ако не и по-нов.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Ми той този Перкинс си е баш от времето на ТС-а, че ако не и по-нов.
                        Явно този, не е онзи за който си мисля))...дет едно време го сглобяваха във Варна и го монтираха на едни камиончета наречени Преслав(българската Авиа))
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И този, но има и други, има и газови, има и морско изпълнение, генераторни... все пак те имаха специфично приложение, макар.И все още се произвеждат зад граница.
                          http://threecar-bg.com/?act=products...product_id=195
                          http://threecar-bg.com/?act=products...product_id=198
                          http://threecar-bg.com/?act=products...product_id=196

Comment

Лошото е,че вече немога да си сменя двигателя,защото миналия семестър го смятах,а този трябва да го чертая.Хубавото е,че както аз незнам размери,така и те, затова ми трябва поне нещо което да ползвам за основа и да работя по него.Заданието ми е да начертая двигателя на 147-ца 1.6тс 16v 120 коня в 3 проекций в разрез,размери 1:1, чертая всичко включително маслена помпа, зъбните колела при ангренажа абе всичко Трябва да го направя на AutoCad или Solidworks,но аз не обичам Solid много затова ще го правя на cad.
                            Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

Няма ти гледат размерите а проекциите.

Comment

Working...
                              X