Известие
Collapse
No announcement yet.
Реална обява в jobs.bg
Collapse
X
-
ха, интересното е друго, тъй като има брояч колко пъти е посетена обявата, до момента в който пиша 18885, това реално е представителна извадка за броя на хората работещи на компютър с интернет в БГ!!!
едва ли има някои които да не я е получил поне по няколко пъти за което числото може да е малко завишено дори.
добро число, за няколко милионна БългарияAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Е посетена е много защото излезе в днес.бг статия за обявата с линк и колко колеги ми я пратиха.
Тоя дето е пуснал обявата има ли представа , че не можещ да пише и трудно говорещ овчар ( но истински овчар) под 600лв чисто на месец в БГ няма да погелдне овца и то в селце.
А тоя ако очаква квалифицирани да му идат в Гърция овчар и се надява с 800 евро да се вържат и то с тия изисквания - много грещи.
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasЕ посетена е много защото излезе в днес.бг статия за обявата с линк и колко колеги ми я пратиха.
Тоя дето е пуснал обявата има ли представа , че не можещ да пише и трудно говорещ овчар ( но истински овчар) под 600лв чисто на месец в БГ няма да погелдне овца и то в селце.
А тоя ако очаква квалифицирани да му идат в Гърция овчар и се надява с 800 евро да се вържат и то с тия изисквания - много грещи.
Може и да не плащаш може и ти да си ги пасеш
Баба ми например взема по 10лв на ден, като ходи с още една бабка и тя взема 10лв. За овцете е по малко, щото те са по мирни и не бягат
Ако някой си търси работа да каже
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Говоря за овчар който вечер да издоява всички овце , да работят на смени при израждането и да гледа чистопородни овце в модерна ферма с 1500-2000 овце. Ами несе намират бе. Голям проблем са - аз общувам постоянно с едри фермери. Някой от тях всяка сутрин си вземат работниците от съседни села - понякога и на 20-30 км. На други им осигуряват жилище в селото само да работят. Ама да ти кажа такива с английски и интернет овчари не съм виждал.
Не говоря за събрани от по 1-2-10 овце и паша на кооперативни начала
Овчарите искат по 6 лева на овца на месец. смятай като пасе 100 -200 овце по колко взема.
Абе както и да е обявата е смешна2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment