If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един прекрасен повод, да дойдете във Варна и да направите оборот на заведенията и хотелите С презумция да се след това да се а големите и малките деца да се правят на . - http://www.moreto.net/novini.php?n=245823
Attached Files
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Не са коси...от миналото лято така ми е тръгнало че не смея да си планирам деня до вечерта дори.Пропуснах всички запивки и събори.Действаш в последния момент, тва е.
Днеска най после се добрахме до платноходите.Гледката е впечатляващъ на живо, не всеки дин се виждат най-добрите ветроходи на куп, макар и малко разочароващо защото понятието ветроход ной-вече сес свързва с дървен кораб а не железен.Успяхме да се качим само на един - "Надежда", там по единият трап се качваш, ходиш къде ходиш, по другия слизаш и не се чакаше много.На другите имаше някаква страна организация да пускат по групи и опашките бяха големи.Пък и повечето като се качат и се отплесват да седят по кораба да се хвалят на приятели по телефона и въобще не им дреме че и други желаещи има, нали вече са се качили.Както и да е, имаше някакво особено усещане да си сред всичките тези въжета...мислех да обеса жената на някоя мачта ма ми дожаля и и разреших да се снима с две морячета.Чудя се как се катерят по мачтите да пускат и прибрират платната в бурно море защото няма електрически лебедки и серво-гевезелъци като на богаташките яхти.Много готин календар си купих, утре ако не ме мързи ще постна няколко снимки.Правен е на по-дебела хартия, с морска тематика, приликата с акварел е поразителна за лаик като мене в областа на картините, но ако страниците се сложат в рамка ще стои добре в подходяща обстановка.Утре ще отплават ако мога се добера до плажа ще снимам.После пихме бира с морски дарове.
Attached Files
Митак, копирал си ми снимките. Моите са от вчера. Макар и да не съм фен на корабите, останах впечатлен и като теб леко разочарован. Очаквах платноходи от дърво, а видях метални.
Колкото и да са метални...ви завиждам искрено че сте били там.
Изглеждат много величествено като са толкова много
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Ми не зном що асоциирам платноход с дървен корпус."Royal Helena" е правен във Варна.
Митак, копирал си ми снимките. Моите са от вчера. Макар и да не съм фен на корабите, останах впечатлен и като теб леко разочарован. Очаквах платноходи от дърво, а видях метални.
Трееше са организираме варненската група с ром и пиянски моряшки песни.
И панорамни снимки се опитах да направя ама само една се е получила.
Attached Files
Седов е най - големия платноход в целия свят, вписан е в ,,Гинес". Има сертификат на борда за това. Интересното е, че има и киносалон.
На Седов не можахме да се качим, до него имаше някакъв малък танкер - Агамемнон, може би са зареждали гориво и затова не пускаха до към 15 часа.После голяма опашка се заформи и не ми се чакаше.
Кофти време за скромните ми възможности на фотограф.Обаче имах чувството че съм двеста години назад във времето.
Attached Files
Comment