Известие

Collapse
No announcement yet.

Tall Ships.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Tall Ships.

Един прекрасен повод, да дойдете във Варна и да направите оборот на заведенията и хотелите С презумция да се след това да се а големите и малките деца да се правят на . - http://www.moreto.net/novini.php?n=245823
    Attached Files
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Изглежда страхотно.
    Вероятно няма да мога, но много бих искала да видя.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не са коси...от миналото лято така ми е тръгнало че не смея да си планирам деня до вечерта дори.Пропуснах всички запивки и събори.Действаш в последния момент, тва е.

Comment

Днеска най после се добрахме до платноходите.Гледката е впечатляващъ на живо, не всеки дин се виждат най-добрите ветроходи на куп, макар и малко разочароващо защото понятието ветроход ной-вече сес свързва с дървен кораб а не железен.Успяхме да се качим само на един - "Надежда", там по единият трап се качваш, ходиш къде ходиш, по другия слизаш и не се чакаше много.На другите имаше някаква страна организация да пускат по групи и опашките бяха големи.Пък и повечето като се качат и се отплесват да седят по кораба да се хвалят на приятели по телефона и въобще не им дреме че и други желаещи има, нали вече са се качили.Както и да е, имаше някакво особено усещане да си сред всичките тези въжета...мислех да обеса жената на някоя мачта ма ми дожаля и и разреших да се снима с две морячета.Чудя се как се катерят по мачтите да пускат и прибрират платната в бурно море защото няма електрически лебедки и серво-гевезелъци като на богаташките яхти.Много готин календар си купих, утре ако не ме мързи ще постна няколко снимки.Правен е на по-дебела хартия, с морска тематика, приликата с акварел е поразителна за лаик като мене в областа на картините, но ако страниците се сложат в рамка ще стои добре в подходяща обстановка.Утре ще отплават ако мога се добера до плажа ще снимам.После пихме бира с морски дарове.
        Attached Files

Comment

Митак, копирал си ми снимките. Моите са от вчера. Макар и да не съм фен на корабите, останах впечатлен и като теб леко разочарован. Очаквах платноходи от дърво, а видях метални.
          Attached Files
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Колкото и да са метални...ви завиждам искрено че сте били там.
            Изглеждат много величествено като са толкова много
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ми не зном що асоциирам платноход с дървен корпус."Royal Helena" е правен във Варна.

Comment

Уникално..
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Колкото и да са метални...ви завиждам искрено че сте били там.
                  Изглеждат много величествено като са толкова много
                  Ми големи са, доколкото знам Судов и Крузенщерн са най големите 4 мачтови в света.

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                  Митак, копирал си ми снимките. Моите са от вчера. Макар и да не съм фен на корабите, останах впечатлен и като теб леко разочарован. Очаквах платноходи от дърво, а видях метални.
                  Трееше са организираме варненската група с ром и пиянски моряшки песни.

Comment

И панорамни снимки се опитах да направя ама само една се е получила.
                    Attached Files

Comment

Седов е най - големия платноход в целия свят, вписан е в ,,Гинес". Има сертификат на борда за това. Интересното е, че има и киносалон.
                      Last edited by Xman; d.m.y г., 23:43.
                      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Утре мисля да ходя за отплаването, ще ми се да ги снимам с вдигнати платна.

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                        Седов е най - големия платноход в целия свят, вписан е в ,,Гинес". Има сертификат на борда за това. Интересното е, че има и киносалон.
                        На Седов не можахме да се качим, до него имаше някакъв малък танкер - Агамемнон, може би са зареждали гориво и затова не пускаха до към 15 часа.После голяма опашка се заформи и не ми се чакаше.

Comment

Много е красиво, жалко че няма да може да го видим на живо, но ще се радваме на снимките които качвате .
                          Alfa 156, 2.0 TS
                          VW Vento 1.8- Бившата
                          Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Имам албум във фейса със снимки от мрачните дни.
                            Красиво! И уморително за обикаляне.
                            Ето едно кадърче от гонката в мъглата.
                            Attached Files
                            Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Кофти време за скромните ми възможности на фотограф.Обаче имах чувството че съм двеста години назад във времето.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X