Известие
Collapse
No announcement yet.
карате ли ролери
Collapse
X
-
Ние нямаме условия са каране на велосипеди, а камо ли, за кънки.
Не помня вече, колкото познати закупили си шосейни бегачи с тънки гуми и капли, реват кански от спукани гуми и изкрвени капли и отново се качват на планинските с дебели гуми и амортисьори.
Представям си с кънки по дупките, какви самоубийствени падания ще има.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
да не се смеете много, но аз карах до скоро. В Перник има условия на центъра и аз с доста други се зарибих. Карал съм и двата вида ролкови кънки, но с ролерите е много по-добре. Обаче се оказа, че тия дето ги имах са до 45-50 кг, а аз освен, че съм малце повечко и съм немирен.
Накратко-счупиха се.
Сега тормозя балдъзата да ми прати едни от Хамерика, като тия на Сизър Милър. Имат големи колела и неравностите не им пречат толкова.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Денис Покажи съобщение'45 QV 155hp
Comment
-
Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:10.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Доколкото съм чувал от хлапетиите, се хвалят там на кой колелцата не знам какви били,гумени пластмасови полиуретанови, с лагерчета, без лагерчета, основата в обувката каква е...Поразтърси се из нета сигурно има тънкости.http://www.roleri.net/forum/discussionsПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment