If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
И от мене - живи, здрави,щастливи!
И понеже Румбата е рибар - да фане златната рибка, или поне русалка.
Не му требе русалка ще има се чуди да я сготви ли или да я таковата.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
мерси мерси,все пак е постижение че от един форум 7 -8 човека са се сетили да честият значи не съм се изгустирал толкова,мерси и на Зеленоранобудната къдрокоска че се е сетила не е длъжна на никой да честити или подсеща,оценявам го.
---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:50 ----------
колега и ти ли си рогат овен на деня на политическият затворник?нема да им се даваш цел живот с рогата напред,нема д аим се връзваш кво говорят хората че сме инати и сме лоши аз съм свикнал.
на мене леля ми е на 11 и едно приятелче сме от деца с него никога не ме предаде за повече от 25 години заедно...абе квото такова да се стопли времето и ще спретна некво барбекю на въздух и така,не знам дализ анеш сигурно не ама з пне съм изчел купища книги за нацисти и тн и днес хвърлях от мазето изгнили книги къде съм събирал,та на 11 април в концлагера мисля Бухенвалд избухва въстание и затворниците лагеристите правят кървав опит за преврат да се освободят та от тогава този ден е ден на всички по света политически затворници и онеправдани за свобода.
Comment