Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за маршрут Русе – Казанлък - Хисаря

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за маршрут Русе – Казанлък - Хисаря

Привет колеги,

По почивните дни в началото на май ми предстои пътуване Русе - Казанлък и от там до Хисаря. Питането ми е най-вече за участъка Русе - Казанлък. По-бързият път е през Шипка,през Боаза се удължава,но не знам с колко точно От къде ще препоръчате да мина ?

Благодаря предварително.
    146 1.6 boxer

По-бързия маршрут е през Боаза. Въпрос на вкус е откъде ще минеш, през Шипка е по живописно.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Колега, ако нямаш спиране или ангажимент в Казанлък, мини през Шипка и като слезеш от прохода, веднага вдясно ловиш пътя за Пловдив, излизаш на с. Дунавци, пак дясно и караш към Хисаря. Ще спестиш някой километър. Проходът Шипка е по-технологичен за каране и кефа е по-голям. Има къси завои. През Боаза се кара на по-висока предавка, голо край пътя, прав и скучен път. Като съм сам в колата, винаги минавам през Шипка. Като сме семейно - през Боаза. Сам си прецени. Ако имаш време около Казанлък има какво да се види - Казанлъшката гробница, Голямата косматка и други могили. Поздрави на всички пътешественици!
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
        Колега, ако нямаш спиране или ангажимент в Казанлък, мини през Шипка и като слезеш от прохода, веднага вдясно ловиш пътя за Пловдив, излизаш на с. Дунавци, пак дясно и караш към Хисаря. Ще спестиш някой километър. Проходът Шипка е по-технологичен за каране и кефа е по-голям. Има къси завои. През Боаза се кара на по-висока предавка, голо край пътя, прав и скучен път. Като съм сам в колата, винаги минавам през Шипка. Като сме семейно - през Боаза. Сам си прецени. Ако имаш време около Казанлък има какво да се види - Казанлъшката гробница, Голямата косматка и други могили. Поздрави на всички пътешественици!
        Привет колега,

Минаването през Казанлък е задължително, понеже част от компанията пристига там с влака и трябва да ги взема В този ред на мисли,може ли да ме ориентираш как да намеря жп гарата в Казанлък ?

Благодаря предварително
        146 1.6 boxer

Comment

това е като да питаш някой за Видин от къде да минеш през Петрохан или царският път,не знам какво ще правите в Хисаря нямам идея знам за извори и тн ама това е скучно но пък при вас е равнина и река и си искате разнообразие,като спомена Казанлък трябва да ти кажа че е доста по разнообразна долината на тракийските царе от Хисаря примерно което си е еквивалент на Сандански за софиянци,забелязъл съм че Казанлък и Карлово и тн хората са ерудирани не са простаци масовката и са с хубав ген,много хубав язовир има Копринка а на Хисаря са некви рекички около него,гледам и чета къде ходят хората за почивните дни да не изпусна нещо да се образовам.

Comment

Колега, писах ти на лично. Кажи откъде ще влезеш, за да те ориентирам. Кога ще пътуваш? Телефоните ми са в подписа-по-добре да се чуем. Утре съм в града, направо може да те посрещна и придружа из града.
            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Баси,отговора ми се затри някъде,но гледам колегата ме изпреварил
              Last edited by harpiata; d.m.y г., 21:00.

Comment

Working...
              X