Известие

Collapse
No announcement yet.

Пловдив - Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пловдив - Варна

Колеги, кой маршрут да използвам за да стигна до Варна максимално бързо?

Благодаря предварително
    147, 1.9jtd, 115hp, 8v, 01.2005, FL

Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
    Колеги, кой маршрут да използвам за да стигна до Варна максимално бързо?

Благодаря предварително
    https://www.google.bg/maps/dir/%D0%9....1354079?hl=bg
    sigpic
    1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
    2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
    2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

Този със синичкото ли имаш предвид? Благодаря.

Comment

Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
        Този със синичкото ли имаш предвид? Благодаря.
        Да! Голяма част от пътя е по магистрала, така че не виждам друг по-бърз маршрут.
        Лек път
        sigpic
        1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
        2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
        2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

по другия предложен маршрут също по-голямата част е магистрала (шумен-варна мисля, че е магистрала). Затова го обмислям..не знам кой проход е по-лек

Comment

Да, но Карнобат-Шумен не е много гот...става, но не е първокласен.
            Покрай морете е по-добре, по-живописно...
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Есента ходих до Стара Загора, навръщане минах Стара, Нова загора, Сливен, Карнобат, Шумен Варна.Пътя е....първокласен, по-малко натоварен, Карнобат Шумен прохода е оправен кара се приятно, не се влиза в Шумен.Ако минеш по магистралата до Бургас и оттам за Варна след Слънчев бряг да към Обзор има много завои, ако не си минавал внимавай някои са почти обратни и с много малък радиус,ограничението от 30 е оправдано.Откъдето да минеш едно и също е.Лично аз предпочитам Бургас - Варна.След Приселци до бензиностанцията е ресторант Харамията можеш да си вземеш истинско биволско и овче мляко.След това имаш две възможности - по магистрала Черно море към Аспарухов мост/между ресторанта и началото на магистралата са има няма 1,5-2 спазвай ограничението да не те цъкнат на фото, не е стационарна мобилна е, често е там,знам щото отскачам за мляко/или точно на входа на магистралата има отбивка в дясно, за кв Аспарухово/8-10 км е кофти път, има много каки не се разсейвай/ и оттам пак на Аспаруховия мост, като някъде по средата/след последната кака посока Варна/ има отбивка с табела за кв.Галата.Ако минеш оттам, минаваш покрай Галата и се спускаш към Аспарухово.Има един паркинг в дясно на завоя с пейки и изглед към Варненския залив.Обади се ако имаш нужда от нещо.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Много ви благодаря!!

Comment

Ебати диалемата.....върна ме години назад в спомените...трябваше да закарам един Опел, чисто нов от София до Варна.....и тъй като северното трасе беше доста накъсано от ремонти....решавам за по бързо да мина през Пловдив......нямаше ги още отсечките на бат Бойко....магистралата свършваше преди Първомай.....та гледам картата и си правя най бързият и кратък път ......изчислявам километри и гледам най кратко е през Айтос, с. Горица....Дюлски проход, Антоново и Варна.....не бях минавал от там....и си викам газ....тръгнах рано сутринта с мисълта до обяд да съм във Варна....тъй като ми даваха два дена командировка, беше лято....казвам си сдавам автомобила до обяд...след това плаж...вечерта кръчми....и на другият ден кат изтрезнея обратно с автобуса у София....да, ама имаше препядствия......без проблем до прохода....тъкмо го изкачих и ...пътя свърши))......добре, че горе на байра имаше един овчар....питам го ....а бе брат накъде да хвана за Варна.....а той.....а бе дъжда тая пролет малко отнесе пътя....ама ако се провреш м/у онези две дървете....и ми сочи в дълечината...ще го хванеш пак....гледах, гледах...па тръгнах....назад беше бая изгубено време.....проврях се, ама чисто нова кола е направих на резки отстрани......добрах се до Варна....е набутах се за полиране на първата автомивка, защото нямаше как да сдам чисто нова кола с деруги.....и загубих час и нещо.....
                  Та най добре е царският път според мен..
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз с моя незначителен стаж съм имал бая подобни истории..затова викам да питам, може да ме сметнете за улав, ама по-добре така, отколкото да въртя по селата, където ме е пратил GPS-а, че било по-кратко

Comment

А нИдей, избери си един от двата пътя, кой знае колко по-кратък път няма да намериш най-много да прайш окачване после.

Comment

Пловдив - Карнобад - Шумен - Варна е най-бързия марширут. А отсечката Карнобад - Шумен е с по-добър асфалт от повечето пътища у нас. Миналлата година есента и завършиха ремонта. Последното ми минаване е от преди месец
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ришкият проход! Настилката е перфектна, завоите са съвсем поносими и след това пак "магистрала"
                          Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                          Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                          JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Абе оттатък е по-интересно особено ако има мъгла.На магистрала след 15 -та минута ми се доспива.

Comment

Първоначално публикувано от iee Покажи съобщение
                              Ришкият проход! Настилката е перфектна, завоите са съвсем поносими и след това пак "магистрала"
                              Аз обичам непоносими завой....иначе не изпитвам кеф от шофирането...
                              п.п....към автора на темата:
                              А бе готин...трябва да преживееш някой неща.....иначе за какво си го живял тоя живот........докъде го докарахте...интеернет да ви показва пътя, интернет да ви управлява колата....мама му стара, една чекия сами не може да си направите...образно казано...я дай газ и не се занимавай с глупости)
                              Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:02.
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X