Известие

Collapse
No announcement yet.

Пловдив - Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Аз обичам непоносими завой....иначе не изпитвам кеф от шофирането...
    п.п....към автора на темата:
    А бе готин...трябва да преживееш някой неща.....иначе за какво си го живял тоя живот........докъде го докарахте...интеернет да ви показва пътя, интернет да ви управлява колата....мама му стара, една чекия сами не може да си направите...образно казано...я дай газ и не се занимавай с глупости)
    А, да бе. За чий да се набие в някой кьорсокак, при положение, че могат да му помогнат колеги. А кат барне нещо чуждо, ще проявява новаторски хъс колко си ще, познай дали ще му трябват съвети.
    Аз веднъж в какви речни корита се наврях, нямаше и следа от асфалт, тракторите караха отстрани по черен път, някъде към с.Белгун из Добруджа.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
      А, да бе. За чий да се набие в някой кьорсокак, при положение, че могат да му помогнат колеги. А кат барне нещо чуждо, ще проявява новаторски хъс колко си ще, познай дали ще му трябват съвети.
      Аз веднъж в какви речни корита се наврях, нямаше и следа от асфалт, тракторите караха отстрани по черен път, някъде към с.Белгун из Добруджа.
      Е па ние станахме GPS.....)...още една тема гледам към Добровник се пръкнала.....хващаш магистралата и по едно време се обажда някакъв шибан глас моля при първа възможност . завите в дясно и напуснете пътя.... баси пътуването)...преди години като пътувах за Турция бях си взел една gps карта за навигация специално за Истамбул....още след Одрин я изхвърлих,оти много ме дразнеше и бърка....явно менте....та от тогава само по знаци и хартиена карта...и къде мога питам......повече от няколко километра отклонение не съм правил, за разлика от едно приятелче,което с страшната си навигация...от Мерсин, вместо да тръгне към Анкара....направи 800км грешни и стигна Диарбекир...пълен смях...ама да не ти се случва....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Бе гпс, то Асеновград дето е две педи викам да не си играя да помня откъде се тръгва за Варна и викам си накъдето и да тръгна, все ще ме изкара към Варна и шибания гпс кат ни завре в едни планински пътеки... Имам авер немец, не кара един метър, без да спре и да пита накъде трябва. Ногу полезен навик! Аз щото ме е срам /че май и ме мързи/, затва имах близка среща с Дракула из Трансилвания, в какви гори и планини се набих... Не, че не питах, но или ме преметнаха или не разбрах накъде ме напътиха или дявол знае какво, ама пресякох ЖП линии поне 15 пъти, от тия, дето ни бариера, ни жив човек покрай тях, къръджийска история, исках Сегед-Видин да се добера по човешки пътища, ама...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
        X