Направо- на 20,02 бях в Солун. Паркирам на тротоар на свързващо 2 разнопосочни булеварда платно. То е 2-лентово като в едната (дясна)са паркирали коли по посоката на движ. ,от другата страна(ляво) - тротоар с нисък бордюр и доста широк така ,че колака се паркира с цялата си дължина напречно на тротоара. С ного голям късмет намерих свободно място и паркирах- и друг път съм паркирал в района дори на същия тоя тротоар 40-50 метра по-напред.След час и половина -два се връщам- задния номер изкривен(само винта на КАТ го е спасил), предния липсва ,на стъклото квитанция с отметки на нарушение-сичко на гръцки само еврото разчетох-65,50. На всички коли на тротоара бяха свалени и 2-та номера ,на тия на платното-не. Мислих мислих и газ -прибрах се без номер. На границата ми написаха предупредителен протокол, че съм без номер, "в най-кратък срок да се яви в КАТ "за нов.В КАТ -Благоевград ми казват- няма проблен ,но номерът трябва първо да се обяви за издирване. В полицията в Сандански разпределиха жалбата/молбата ми на отпускар
-няма резултат.По общо мнение- на познати полицаи,тираджии и др. ходили в Гърция-трябва да се плати глобата. Вчера бях в Солун платих си глобата, зех си номера(след 1 час на опашка). Разбрах ,че това била някъква градска или общинска полиция. Сега чакам да ми отговорят официално на жалбата от наща полиция. Може да съм досадил на някой, ама както каза BAGER-а пиши -може да е от полза за други.

Comment