Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след паркиране в Солун

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем след паркиране в Солун

Направо- на 20,02 бях в Солун. Паркирам на тротоар на свързващо 2 разнопосочни булеварда платно. То е 2-лентово като в едната (дясна)са паркирали коли по посоката на движ. ,от другата страна(ляво) - тротоар с нисък бордюр и доста широк така ,че колака се паркира с цялата си дължина напречно на тротоара. С ного голям късмет намерих свободно място и паркирах- и друг път съм паркирал в района дори на същия тоя тротоар 40-50 метра по-напред.След час и половина -два се връщам- задния номер изкривен(само винта на КАТ го е спасил), предния липсва ,на стъклото квитанция с отметки на нарушение-сичко на гръцки само еврото разчетох-65,50. На всички коли на тротоара бяха свалени и 2-та номера ,на тия на платното-не. Мислих мислих и газ -прибрах се без номер. На границата ми написаха предупредителен протокол, че съм без номер, "в най-кратък срок да се яви в КАТ "за нов.В КАТ -Благоевград ми казват- няма проблен ,но номерът трябва първо да се обяви за издирване. В полицията в Сандански разпределиха жалбата/молбата ми на отпускар -няма резултат.По общо мнение- на познати полицаи,тираджии и др. ходили в Гърция-трябва да се плати глобата. Вчера бях в Солун платих си глобата, зех си номера(след 1 час на опашка). Разбрах ,че това била някъква градска или общинска полиция. Сега чакам да ми отговорят официално на жалбата от наща полиция. Може да съм досадил на някой, ама както каза BAGER-а пиши -може да е от полза за други.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Леле, че приключение се заформя

Comment

На гамото олла астономия стин Елада! Поли малякес!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Предния ти номер нямаше ли нит???

Тук в КАТ -София по принцип трябва да слагат и на предния номер (обикновен нит де), ма се разсейват и тряа да ги подсетиш, аз имам един приятел работи това и той ме светна....да ги питам онез как ше ти разкъртат номерата тогава...

П.П. Но това определено е полезна информация с този по лесен достъп до Гърция след Нова година .....мерси
        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Нит имам само на задния. На предния вече имам 2 с глави за 6-ограм (да им е по-гадно ),обаче са хванати само за стойката на номера та се чудя дали да не шибна и 2 с резба за дърво през номера та в бронята. А да питам на бронята точно в средата под номера има 1капачка, която не успях да сваля. Някой знае ли за какво е .
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
            Нит имам само на задния. На предния вече имам 2 с глави за 6-ограм (да им е по-гадно ),обаче са хванати само за стойката на номера та се чудя дали да не шибна и 2 с резба за дърво през номера та в бронята. А да питам на бронята точно в средата под номера има 1капачка, която не успях да сваля. Някой знае ли за какво е .
            обикновенно нитче в средата на номера(горе) ти върши перфектна работа.... хем няма да правиш големи дупки по бронята
            Alfa Romeo 146 ti

Comment

Днес па на мен ми беше зейнал номера. Може няокй да е ровил да го зема Намуших го ама утре ще сложа нитове
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Макя им трън д...бе и елините мръсни,тва е нешо кат паяците или по точно като скобите,ма на мен ми се струва че това май е подсъдимо-фактически се плащаш за номерата девмек са си твоя собственост па онея ти ги отнемат при тва вандалски Немоете да си представите колко я мразя тази нация
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                  Макя им трън д...бе и елините мръсни,тва е нешо кат паяците или по точно като скобите,ма на мен ми се струва че това май е подсъдимо-фактически се плащаш за номерата девмек са си твоя собственост па онея ти ги отнемат при тва вандалски Немоете да си представите колко я мразя тази нация
                  абе то и паяците са незаконни ама ...
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз като си регистрирах колата и дадох 5 лева на чичката дето слага номерата да ги сложи по напред и да ги хване и двата с нитове
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                      Първоначално публикувано от Mury
                      абе то и паяците са незаконни ама ...

Да бре ама чак да къртят номерата ега не им запалим вратовете ако ги видим
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Гърция:
                        Вече, ако преминете на червено, ще трябва да платите 700 евро, което е два пъти повече отколкото досега. Същата сума става "стандартна" за доста други нарушения, включително за движение назад по автомагистрала, което често правят пропусналите някой изход водачи.
                        Няколко стотин евро е наказанието за задминаване отдясно, както и за други опасни маневри на пътя.
                        Силно се завишава контролът върху пасивната безопасност на пътя. Глобата за каране на мотоциклет без каска е вече 300 евро, същото ще трябва да плати и несложилият колан водач или пътник в колата.
                        Особенно драстични са наказанията за каране след употреба на алкохол. Минималната глоба за превишено съдържание на алкохол в кръвта е вече 1200 евро, а максималното наказание е лишаване от правоспособност за пет години плюс шест месеца на топло.
                        От друга страна новият правилник позволява леко повишаване на максималната скорост по автомагистрала - от 120 на 130 км/ч.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Това с номерата е супер

Това с номерата е супер караш си крадена кола без номера и като те спрат кат ми взеха ми ги за неправилно паркиране и тъкмо отивам да си ги взема. Газ колко може и на камерата като си без номера какво има к*р
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Working...
                          X