Известие

Collapse
No announcement yet.

Железни тампони!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Железни тампони!

Сигурно сте се нагледали на подобни изпълнения....ама никога не е късно за още малко смях. На това се казва "железни тампони"
    Случано ги открихме на моята алфа.
    Attached Files

Нов внос ли е?
    www.facebook.com/workshox

Comment

Прибери си винтчетата, бая са, мое ти потрябват.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimovmk Покажи съобщение
        Сигурно сте се нагледали на подобни изпълнения....ама никога не е късно за още малко смях. На това се казва "железни тампони"
        Случано ги открихме на моята алфа.
        Нямаш си и представа на колко хора в този форум даде страшна идея.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Винаги съм се молил 'пази ме Боже от търговци на коли'
          Alfa 155 1.9TD '97 EX
          Alfa 166 2.4 JTD EX
          Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Тя тази идея е стара, преди няколко години бях видял в един английски форум един "изобретател" баш така си беше "фикснал" колата. Тогава се бях заканил и на моята ама после реших да ги сменя. Е не устискаха и 1 година да му се невиди, уж оригинални, по 18 гроша бройката!
            И ся пак ще я фиксна така, щото ми писна да ги сменям тия тампони. Не мога постоянно да влизам в бокса за такива дребни неща и да наливам пари.
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

Е тури ладови де,твойте една година моите два месеца.Ся мир и любов вече 4-5 месеца

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Е тури ладови де,твойте една година моите два месеца.Ся мир и любов вече 4-5 месеца
                Ве то зависи колко караш, аз преди карах много. Сега почити не карам така че...

Иначе, трябва да търся подемник, да се моля на тоя на оня...
                Аз като намеря подемник мога да подложа на тия по една алуминиева пластина и да стегна и пак ще стане.
                Пък това с винтовете мога и в гаража с един удължител на винтоверта да го направя.
                Като ми се наложи пак да свалям предницата тогава ще ги сменявам.
                Last edited by fade; d.m.y г., 22:49.
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

Еми всеки ден по 20-30 км средно.Това което ми сложиха за "оригинално" се разхлопа повече от старите като стана студено.Ладовите и в най студеното тая година не се обадиха.Понеже бях взел една щанга, сложих един от ония тампони дето ги снеха от колата и един от ладовите.Сутринта като станах беше под нулата и пробвах на ръка да ги завъртя около щангата - ладовия почти не можах да го мръдна докато другия се въртеше като балдъзата.Начи матряла нещо е температурно зависим.Абе зора е един път да ги разкапсоловаш, после някои колеги казват че става и на място без да откачаш магарета и други карантии.Е на - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...D%E3%E0&page=4
                  Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:11.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Еми всеки ден по 20-30 км средно.Това което ми сложиха за "оригинално" се разхлопа повече от старите като стана студено.Ладовите и в най студеното тая година не се обадиха.Понеже бях взел една щанга, сложих един от ония тампони дето ги снеха от колата и един от ладовите.Сутринта като станах беше под нулата и пробвах на ръка да ги завъртя около щангата - ладовия почти не можах да го мръдна докато другия се въртеше като балдъзата.Начи матряла нещо е температурно зависим.Абе зора е един път да ги разкапсоловаш, после някои колеги казват че става и на място без да откачаш магарета и други карантии.Е на - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...D%E3%E0&page=4
                    Това лято ще идвам към Варна......я виж там, как да ме запознаеш с балдъзата)....с градински марркучи също става....тези армираните не превъртат)
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Па я нямам балдъза бре, такава е приказката, ма ти се обади.

Comment

Да, нов внос е. И предполагам, че това са го сътворили в Италия. Някой винтове бяха излезли от тампона и щангата беше поизтъркана на места. Явно е карана така известно време.

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:04 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Нямаш си и представа на колко хора в този форум даде страшна идея.
                        Абе сигурно е идея и разбирам мъките на собствениците на 147 и 156 с окачването, но това ми се струва малко крайно. Вероятно работи за известно време, но така тампона се разкъсва бързо и рапидките започват да изтриват леглото. Ииии следващата смяна освен на тампони е и на стабилизираща щанга.

Comment

Щом биелни лагери се подпират с хартии, очевидно може и тампони да се уплътняват с рапидки или букови клинове.

А това, че се прави повсеместно говори затова, че думата "побългаряване" не е съвсем уместна.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            А това, че се прави повсеместно говори затова, че думата "побългаряване" не е съвсем уместна.
                            Абе все пак трябва да се напъчим малко. Виж, цял свят попива опит от нас Така че...за световното побългаряване в скоро време ще се заговори

Comment

Първоначално публикувано от dimovmk Покажи съобщение
                              Абе все пак трябва да се напъчим малко. Виж, цял свят попива опит от нас Така че...за световното побългаряване в скоро време ще се заговори
                              Само да не те чуе някой македонец

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X