Известие

Collapse
No announcement yet.

Дилема - Рим или Неапол.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Нищо, след няколко дни очаквам да споделиш преки впечатлиния.Предполагам че си в Рим.
    Ще споделя
    Имаш точно предположение.
    Рим е невероятен.. Сякаш цял живот съм живяла тук.
    Усетих го с корените на косата си още в таксито след летището.
    Не ми се прибира..
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Някой може ли да каже какво си заслужава да се види в Рим.Колизея е ясен, папата не ме интересува.Ясно че има чичко Гугъл ама така от първа ръка ако може някой да каже.Опери, театри, заведения, магазини не ме интересуват.Предимно неща от времето на Римската империя.
      Митре, глей ся ас как действам сина като попадне в някой град от тия, дет хорта дават по 1-2000 ойро инцидентно, пиша търсачката града, забележителности, гугъл мапс и почвам да направлявам с смс-и. Принтирай си една карта, набележи ги и се радвай, че си лекичък, та ще навъртиш тройно километраж. Без рентакар, паркирането си е тояга недокастрена и проблем. Ако нещо край Рим с автобус или влак, не пропускай. И фото, да видим хубостта на италианките
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Па на моето идете, като ви думам Милано не ме слушате
        епа дай да се организираме да говориме с некоя туристическа хагенция да ни направят една екзекуция с рейс ще е голям хилеж,и да има опция за барбекю в рейса или поне газов котлон да си готвиме,другия вариант е събираме се 4-5 човека яхаме една кола и на смени каране и това е ден на там ден на сам.

Comment

Working...
        X