Известие

Collapse
No announcement yet.

Оглед на кола в Дупница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Направо я взимай. За още 1000лв ще караш супер кола, поне по това, което описваш.

Comment

А ако някой има познат които да вкарва коли с платформа от Белгия за България (Пловдив) нека се свърже с мен на ЛС.

Comment

То момчето по принцип ми предложи за още 500 евро да ми докара и една за части.Ама за сега мисля да се въздържа и да се търси по хубаво по нататък.

Comment

Ако си се насочил към този ценови диапазон от 2000 лв. просто я взимай за 1600 лв. Каквото и да вземеш под 5000 лв, ще е пълна скръб от този клас автомобили..
          Lexus IS200

Comment

В крайна сметка стана така,че ще ми подаряват Citroen Berlingo и другата седмица трябва да пристигне.По нататък ако го продам ще си взема една алфа или 166 или 147

Comment

Първоначално публикувано от benzol Покажи съобщение
              В крайна сметка стана така,че ще ми подаряват Citroen Berlingo и другата седмица трябва да пристигне.По нататък ако го продам ще си взема една алфа или 166 или 147
              Къде е общото между 166 и Берлинго?
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

По принцип няма,даже разликата е огромна.Просто казвам,че то ще е подарък а Алфата трябваше да я купувам.

Comment

Така,аз да задам още няколко въпроса.
                  Ситроена се оказа че не моята кола,в смисъл че не я усещам като за мен.
                  И още не съм се отказал да си взема една 166-ца но тук в Пловдив има само 136 к.с.,та каки проблеми има тоя мотор?
                  Иначе ми викат недей да го вземаш не е хубав и т.н. вземи си 140 или 150 к.с.
                  Но те се намират малко по трудно и струват малко повече пари.А евентуално мога да направя бартер точно за 166 136 к.с(колата е 10.2000г) струва ли си или не ?

Comment

Working...
                  X