Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа ГТВ турбо от Ловеч

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа ГТВ турбо от Ловеч

Някой има ли идея на тази кола какъв и е точно случая, читава ли е, някой да я е гледал ?
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=6inj4s

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    Някой има ли идея на тази кола какъв и е точно случая, читава ли е, някой да я е гледал ?
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=6inj4s
    Тва е църковното ГТВ,попа се вижда....Дарение от Гърците мисля....Продава се близо 2 години.
    Състояние-Неизвестно поне за мен.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
      Тва е църковното ГТВ,попа се вижда....Дарение от Гърците мисля....Продава се близо 2 години.
      Състояние-Неизвестно поне за мен.
      Да де църковното е, знам че се продава бая време, ама и цената му преди беше, ако не ме лъже паметта 6-7000 лева. Точно състоянието му ме интересува, дали някой я е виждал на живо. Щото, ако наистина се продава 2 години ( аз я знам от 6-7 месеца ), то явно има защо никой да не я е взел.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Да де църковното е, знам че се продава бая време, ама и цената му преди беше, ако не ме лъже паметта 6-7000 лева. Точно състоянието му ме интересува, дали някой я е виждал на живо. Щото, ако наистина се продава 2 години ( аз я знам от 6-7 месеца ), то явно има защо никой да не я е взел.
        Може хората да не го купуват от някакво суеверие - трябва някой го преслуша на живо.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Може хората да не го купуват от някакво суеверие - трябва някой го преслуша на живо.
          Ти пък.......аз ако си търсех кола тази щях да я взема точно от суеверие, а и отчето щеше да ми я освети
          п.п. тия гръцките попове ми разбиха мисленето.....какви коли са си копували)
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Ти пък.......аз ако си търсех кола тази щях да я взема точно от суеверие, а и отчето щеше да ми я освети
            п.п. тия гръцките попове ми разбиха мисленето.....какви коли са си копували)
            Може в момента да карат Brera 3.2 Q4 TI
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

А бе, познавам едно момче с ГТА....бивш византиец, сега македонец, пребиваващ в София, обиколил света.....накрая ще вземе се окаже духовник))).....а и за некво карате ми говореше напоследък....вземе се окаже от китайските манастири....немой го разбереш....)
              п.п...това не е майтап, а самата истина.....но малко са запознати с нея.

Comment

Може да звучи еретично, но почти съм сигурен, че ако някой бутне нещо под масата на попа, ще даде колата за символична сума под формата на дарение.
                sigpic

Comment

Може да звучи еретично, но почти съм сигурен, че ако някой бутне нещо под масата на попа, ще даде колата за символична сума под формата на дарение.
                  Ай стига глупости......
                  Ако имаш пари и вярваш в нещо....по подобаващо е да дадеш крупна сума.....например над 10-бона и да вземеш колата символично.....не, че църкаваата ни не е омърсена....но за мен е по правилно така.....нямаме ли вяра, никога няма да имаме държава!!!

Comment

Ай стига глупости......
                    Ако имаш пари и вярваш в нещо....по подобаващо е да дадеш крупна сума.....например над 10-бона и да вземеш колата символично.....не, че църкаваата ни не е омърсена....но за мен е по правилно така.....нямаме ли вяра, никога няма да имаме държава!!!
                    Бобчо, не ме разбра, но карай. Говоря да я вземе някой за малко пари. Не случайно все още не е продадена. Няма лична заинтересованост от страна на попа, а когато е удовлетворен, за съжаление, ще я даде за по-малко пари и в крайна сметка ще излезе значително по-малко от пазарната стойност.
                    sigpic

Comment

Бобчо, не ме разбра, но карай. Говоря да я вземе някой за малко пари. Не случайно все още не е продадена. Няма лична заинтересованост от страна на попа, а когато е удовлетворен, за съжаление, ще я даде за по-малко пари и в крайна сметка ще излезе значително по-малко от пазарната стойност.
                      А бе разбрах те....ама не ми се нрави това.....
                      Попа не трябва да има лична облага.....нали служи на бог....и виждам, че отчето и в обявата го е написал.....според мен, той не търси лична облага.....просто иска да вземе пари за кола, която не му е нужна и да ги вложи в божи дела.....Евала за това.....а не като ония варненсският.....дет си купува кола, и съм виждал кадри как ръси от движение с нея, просто заеби.....бог да го прости...

Comment

А бе разбрах те....ама не ми се нрави това.....
                        Попа не трябва да има лична облага.....нали служи на бог....и виждам, че отчето и в обявата го е написал.....според мен, той не търси лична облага.....просто иска да вземе пари за кола, която не му е нужна и да ги вложи в божи дела.....Евала за това.....а не като ония варненсският.....дет си купува кола, и съм виждал кадри как ръси от движение с нея, просто заеби.....бог да го прости...
                        Не трябва, но за съжаление е вероятно в днешните времена. Както има една приказка : беден човек - жив дявол.
                        sigpic

Comment

А бе, познавам едно момче с ГТА....бивш византиец, сега македонец, пребиваващ в София, обиколил света.....накрая ще вземе се окаже духовник))).....а и за некво карате ми говореше напоследък....вземе се окаже от китайските манастири....немой го разбереш....)
                          п.п...това не е майтап, а самата истина.....но малко са запознати с нея.
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

До сега не видях едно мнение по темата.

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Не трябва, но за съжаление е вероятно в днешните времена. Както има една приказка : беден човек - жив дявол.
                              Е така ако мислим....цял живот избори, цял живот дяволи....ако ме разбираш....

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

До сега не видях едно мнение по темата.
                              Е па това са общи приказки..... или бъркам раздела))

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Я не се превъзнясай....вземи седни и пийни едно....

Comment

Working...
                              X