аман от гадни спамери
Известие
Collapse
No announcement yet.
Адрес на Шваке
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vanchelaИ аз го разгледах този сайт, много е точен. Препоръча ми го и мой приятел - вносител на автомобили. На всяка внесена кола прави оценка за действителната стойност. Плаща по 1.20лв. на оценка а печели 1000 -2000 лв. от кола
Comment
-
Глупости...ако седна да вярвам кой колко печели и как ги печели ще се наслушам на много легенди.
А този сайт не е нищо толкова необикновено или необходимо, че да пожелая да плащам даже
А нали знаете на българина на маса или пред жена как му расте трудовото възнаграждение? - Прогресивно на всеки час и то в пъти
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от vanchelaИ аз го разгледах този сайт, много е точен. Препоръча ми го и мой приятел - вносител на автомобили. На всяка внесена кола прави оценка за действителната стойност. Плаща по 1.20лв. на оценка а печели 1000 -2000 лв. от кола
Дееба тъпата печалбарщина, хем не става хем платеноWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Абе тфа е най-смешния и бъгав сайт който съм виждалЕдно че 3 дена не ми дойдоха демо юзър и паса ми отделно ту работи, ту не па кат за капак и пари искат ееега ... момчета бета-тестери нямате ли бе.
Alfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
Comment