Известие

Collapse
No announcement yet.

Адрес на Шваке

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аман от гадни спамери
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от vanchela
      И аз го разгледах този сайт, много е точен. Препоръча ми го и мой приятел - вносител на автомобили. На всяка внесена кола прави оценка за действителната стойност. Плаща по 1.20лв. на оценка а печели 1000 -2000 лв. от кола
      Ако и аз дам 1,2 за оценка при вас (доста го рекламираш тоя сайт) дали ще спечеля 1000-2000 лв
      146 1.6 Boxer '96

Comment

Глупости...ако седна да вярвам кой колко печели и как ги печели ще се наслушам на много легенди.

А този сайт не е нищо толкова необикновено или необходимо, че да пожелая да плащам даже

А нали знаете на българина на маса или пред жена как му расте трудовото възнаграждение? - Прогресивно на всеки час и то в пъти

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от vanchela
          И аз го разгледах този сайт, много е точен. Препоръча ми го и мой приятел - вносител на автомобили. На всяка внесена кола прави оценка за действителната стойност. Плаща по 1.20лв. на оценка а печели 1000 -2000 лв. от кола
          И за моята Алфа не ще и да е чувал
          Дееба тъпата печалбарщина, хем не става хем платено
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абе тфа е най-смешния и бъгав сайт който съм виждал Едно че 3 дена не ми дойдоха демо юзър и паса ми отделно ту работи, ту не па кат за капак и пари искат ееега ... момчета бета-тестери нямате ли бе.
            Alfa Romeo Stelvio 2.0T
            Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Аз пък от вчера още съм се регистрирал и още си чакам паролата.
              Май с чакането и ще си остана
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
              X