If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никакъв шанс нямат.....ако можеха да правят спортни коли...нямаше да купуват Ламборджини....
п.п....само Порше признавам....който е казал:
"Ако искаш да направиш нещо хубаво, го направи сам".....но те го заебаха....и обединиха Европа.....ако ме разбираш...какво искам да ти кажа....
Никакъв шанс нямат.....ако можеха да правят спортни коли...нямаше да купуват Ламборджини....
п.п....само Порше признавам....който е казал:
"Ако искаш да направиш нещо хубаво, го направи сам".....но те го заебаха....и обединиха Европа.....ако ме разбираш...какво искам да ти кажа....
Напълно те разбирам, ама тука иде реч за футбол. При все, че надморската височина и климат са шашави. Което ме подсеща, че Колумбия и Чили могат да се опитат да се намесят някъде из четвъртфиналите или полуфиналите. Макар, че на Чили ще им е трудно срещу Испания и Холандия. Ама пък лалетата традиционно са нарциси и не си говорят и подават един на друг
Абе интересно ще бъде....
Напълно те разбирам, ама тука иде реч за футбол. При все, че надморската височина и климат са шашави. Което ме подсеща, че Колумбия и Чили могат да се опитат да се намесят някъде из четвъртфиналите или полуфиналите. Макар, че на Чили ще им е трудно срещу Испания и Холандия. Ама пък лалетата традиционно са нарциси и не си говорят и подават един на друг
Абе интересно ще бъде....
М...Да....а Мексико, не ги отписвай...щом иде реч за надморска височина
Аз ще заложа много страно....Руснаците са навсякъде.....))
М...Да....а Мексико, не ги отписвай...щом иде реч за надморска височина
Аз ще заложа много страно....Руснаците са навсякъде.....))
Това за руснаците има логика.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
---------- Post added at 07:58 ---------- Previous post was at 07:53 ----------
Как да не си го спомням.....тогава бях див тинейджур....не на няколко месеца, а на 14 години
Малиии, не знам що реших, че тоя пост беше на мури. Не съм се събудил явно.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Кой говори за пристрастия,миналите два пъти изкарах пари със залози за Испания,защо не и този път
Па почерпи.Два пъти.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment