If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе те и Испания и Уругвай уж бяха сигурни ама............
Ми аз и двата мача ги ловим и то на зловещи коефициенти.
15.6.2014 bet365 https://members.bet-mart.com/MEMBERS/Print/default.aspx 1/2
Спорт История (BGN)
Детайли по Залога Дата/Час Залог Печалба
Коста Рика @ 26.00
2,18 BGN Сингъл
14/06/2014 22:51:19 2,18 34,01
Потвърждение на Залога - XR4436104010F - Flash Час на залога: 14/06/2014 22:51:19
Селекции
Ho. Селекции Събитие
Дата на
Събитието
Условия на
Подсигурен
Залог
Коефициент Резултат
1 Коста Рика Уругвай v Коста
Рика
(Краен Резултат)
14/06/2014 Никой 26.00 Печеливш
Залог: 2,18 Печалби: 34,01
Залог Приключил По-рано - 14/06/2014 23:28:49
Стойностите на 'Печели' зависят от максималната печалба, показана в нашите правила.15.6.2014 bet365 https://members.bet-mart.com/MEMBERS/Print/default.aspx 2/2
15.6.2014 bet365 https://members.bet-mart.com/MEMBERS/Print/default.aspx 1/2
Спорт История (BGN)
Детайли по Залога Дата/Час Залог Печалба
Холандия @ 5.25
4,00 BGN Сингъл
13/06/2014 21:51:57 4,00 21,00
Потвърждение на Залога - YR5487760710I - Интернет
Час на залога: 13/06/2014 21:51:57
Селекции
Ho. Селекции Събитие
Дата на
Събитието
Условия на
Подсигурен
Залог
Коефициент Резултат
1 Холандия Испания v
Холандия
(Краен Резултат)
13/06/2014 Никой 5.25 Печеливш
Залог: 4,00 Печалби: 21,00
Стойностите на 'Печели' зависят от максималната печалба, показана в нашите правила.15.6.2014 bet365 https://members.bet-mart.com/MEMBERS/Print/default.aspx 2/2
Крайно време е Холандия да стане Световен шампион, след три неуспешни финала - винаги ми е харесвал техния стил на игра, съчетаващ техника и атлетизъм.
А довечера другото реалмадритско манекенче ще яде бой, имат да си му връщат на клубно ниво. За мен 1ца твърда, ма тука вече съм пристрастен и мое да стане издънка.
Очаквано, прегазихме португалезите, чакаме следващия
П.С. Са че много го разбирам световното е ясно, ма пишете бе, сам да си пишем е скука.
А довечера другото реалмадритско манекенче ще яде бой, имат да си му връщат на клубно ниво. За мен 1ца твърда, ма тука вече съм пристрастен и мое да стане издънка.
Очаквано, прегазихме португалезите, чакаме следващия
П.С. Са че много го разбирам световното е ясно, ма пишете бе, сам да си пишем е скука.
Чекай малко...не бързай....това с Портогалия ясно....много егойсти имат в нападение......ама и тия скучни германци, много преобразени....харесаха ми как играят....
Я кажи сега какво е ясно....да се обзаложим като хората.....защото гледам Мурджев претърпя провал в самото начало....
Чекай малко...не бързай....това с Портогалия ясно....много егойсти имат в нападение......ама и тия скучни германци, много преобразени....харесаха ми как играят....
Я кажи сега какво е ясно....да се обзаложим като хората.....защото гледам Мурджев претърпя провал в самото начало....
Ти досега един мач не си казал, какво да се обзалагаме, тука е мач за мач, останалото е фърляне на боб Аз 4 мача познавам и то възлови, са е твой ред.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Ти досега един мач не си казал, какво да се обзалагаме, тука е мач за мач, останалото е фърляне на боб Аз 4 мача познавам и то възлови, са е твой ред.
Е па кажи за кой....и ще се пробвам.....
Иначе ти казвам финала....Италия - Германия....да чуя теб.....това мач за мач....все едно слушам интервю на некой български национал ....
Е па кажи за кой....и ще се пробвам.....
Иначе ти казвам финала....Италия - Германия....да чуя теб.....това мач за мач....все едно слушам интервю на некой български национал ....
Мислиш, че Италия ще набие Холандия или Бразилия? Не ми се вярва. Колкото и да се пънат смятам, че Холандците ако не се изпокарат междувременно, ще стигнат финала. Макар, че много ми намирисва, че съдиите ще подкрепят местните и затова казах, че Бразилия ще спечели. Но и аз мисля, че немците ще отупат аржентинците и ще стигнат до финал
Мислиш, че Италия ще набие Холандия или Бразилия? Не ми се вярва. Колкото и да се пънат смятам, че Холандците ако не се изпокарат междувременно, ще стигнат финала. Макар, че много ми намирисва, че съдиите ще подкрепят местните и затова казах, че Бразилия ще спечели. Но и аз мисля, че немците ще отупат аржентинците и ще стигнат до финал
Италия бие всеки....стига Камората да се намеси.....иначе съм заложил на Русия 20лв. да стане световен.....много изгоден коефицент.....изключвайки другите с по изгоден дет нямат никакъв шанс....
Холандците са като марихуаната.....накрая издишат....съдба...Бразилия не са това дет бяха....Германците ми направиха много добро впечатление....никога не съм ги виждал да играят така нападателно и технично с едно докосване....
А бе ще видим на края...сега само бля..бля
Comment