.....не знам....бех за Аржентина,са съм за бърбън.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бразилия 2014 !!!!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБаш си е на место, Швайни показа че е голям футболист отново, те го биха, ритаха и изкара до последно. Меси след първото полувреме гледаше мача от близо.
Аржентина можеха повече, но не го направиха.
В резултат -Германия е световен шампион. Да им е честито! Казвам го съвсем откровено.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение.....не знам....бех за Аржентина,са съм за бърбън.
Наздраве...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
Баш си е на место, Швайни показа че е голям футболист отново, те го биха, ритаха и изкара до последно. Меси след първото полувреме гледаше мача от близо.
Меси винаги е така... може да играе 60 минути и после умира...
Бях за аржентинците, но германците определно играха цялото първенство като отбор и залужиха победата.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Всъщност Швайнщайгер требваше да е играч на мача, а не Гьоце .. щото тоа младеж не се спря целия мач .. летеше по терена и го утрепаха, и въпреки това не спря .. евала ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Аз като виден специалист по футбола, не съм гледал нито един мач от край до край, не видях нито една от много прехвалените звезди да играе добре. Нещо много изнежени и чистички ми се виждаха.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз като виден специалист по футбола, не съм гледал нито един мач от край до край, не видях нито една от много прехвалените звезди да играе добре. Нещо много изнежени и чистички ми се виждаха.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Мисълта ми е, че нямаше нито един , дето да го наречеш звезда.
Единствената звезда беше отборът на Германия.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
За мен Холандия си беше най-добрия отбор, жалко, че мача с Аржентина, не се разви добре за тях, а Робен е най-добрия футболист.
Отбора завърши без загуба в редовните времена на всичките им мачове и игра с всички футболисти дошли в Бразилия.
Луис ван Гал доказа, че е един от най-добрите в бранша.
Гласувах за Холандия, но за съжаление отново не успя да стигне до титлата.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment