Добре че не казах Мултипла че направо ще ме отстрелят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на талянка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеПо-скоро е по-семейно ориентирана Либричката, за ергени или поне такива без деца 56 си е добра.
---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:33 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДобре че не казах Мултипла че направо ще ме отстрелят.
---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:34 ----------
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАбсолютно,Либрата е най-добрия избор за ценовия диапазон,за около 4 бона може да се вземе кола около 2004-та 2005-та с 1.9 116 коня мотор.Много по здрава и евтина за поддръжка от 156,някои екземпляри например Executive,Intensa или Emblema вътре са уникални.Аз ако не ме дразнеше много муцуната и,още преди няколко години можеби щях да имам Либра.
---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:37 ----------
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеС Тезиса направо те спират от движение за "лош външен вид"Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеРадко,156 си е семейна кола бре,имам жена и две дечиня.
---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:33 ----------
Митак,аз щеше съм първият.ма аз като разбрах, че ще ставам баща скорострелно я разкарах ем беше комби.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТвойта мога да я преживея за семейна, поне понавървявама аз като разбрах, че ще ставам баща скорострелно я разкарах ем беше комби.
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
бе к'вото и да си говорим ланчата си е една грозна марка, за качество няма да споря, но на външен вид са ужасно грозни, кола 99-та модел с фарове от жигула....аре бегаи, заради един климатроник и един централен дисплеи на които можеш само да гледаш часовника просто няма смисъл.А този Тезис все едно гледам кола излязла от гаража на London chop-shop правена от Бърни и Липу, унищожително грозна !!
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениебе к'вото и да си говорим ланчата си е една грозна марка, за качество няма да споря, но на външен вид са ужасно грозни, кола 99-та модел с фарове от жигула....аре бегаи, заради един климатроник и един централен дисплеи на които можеш само да гледаш часовника просто няма смисъл.А този Тезис все едно гледам кола излязла от гаража на London chop-shop правена от Бърни и Липу, унищожително грозна !!Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеС Тезиса направо те спират от движение за "лош външен вид"
Мене ако питаш, ако либрата беше излязла три години по-късно и беше с размерите на тезиса, предницата му щеше да е нещо подобно.
Мен лично и двете ми харесват на вид, се пак идеята им не е да изглеждат спортно
Пък таз версия, че си си продал спортвагона само заради това че ше ставаш баща за пръв път я чувамТи тоз вагон го изкара неподходящ за семейсто почти колкото пунто двувратка
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеВъпрос на вкус, аз харесвам например и Либрата, и Тезиса, и Ипсилона, и Музата, и Делтата.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениебе к'вото и да си говорим ланчата си е една грозна марка, за качество няма да споря, но на външен вид са ужасно грозни, кола 99-та модел с фарове от жигула....аре бегаи, заради един климатроник и един централен дисплеи на които можеш само да гледаш часовника просто няма смисъл.А този Тезис все едно гледам кола излязла от гаража на London chop-shop правена от Бърни и Липу, унищожително грозна !!По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Аз се кефа на Улисето.
Вярно, че само проблемите му са като на италианка, ама е здраво добиче.
С много обем и функционалност. Вози от един до осем човека.
Или каквото там се качи.
Лесен за обслужване и сравнително евтини части.
Набира се прилично и има добро обдухване на купето.
При среден разход от 8-10 литра бензин е съвсем поносимо.
Фаровете са отлични.
Спирачките на ниво.
Комфорта без да е прекомерен е поносим.
Като цяло е много приятен автомобил.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Comment
Comment