Известие
Collapse
No announcement yet.
Да потрошиш Lamborghini
Collapse
X
-
А знае ли се каква е причината или просто сложихме на човека титлата "глупака", както се чу от клипа?
Вчера мислено потънах в аналогичното червено Ферари.. Но се сдържах.
Може да се случи на всеки от нас.Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 20:39.
-
Не съм видял какво точно е станало, но следата само от 1 гума ми изглежда меко казано съмнителна. Направо ми прилича да е блокирала предна лява гума по някаква причина..Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Шофьора е виновен дори само за това че е карал бързо. Не твърдя , че е карал с 200 както пише в някои сайтове но като гледам колко е разрушено - със сигурност не е карал с ограниченията.
И можеше да се размаже на спирка, а не в мантинелата нали ?!
На първите няколко секунди от клипа се вижда къде е първият удар , после му блокира колело или просто губи управление.
А дори може да не му е блокирало колело : На някои състезателни автомобили не е проблем да му изключиш ABS-a ...
Всъщност мен не ме интересува шофьорчето , яд ме е за автомобила....
Comment
-
Е какво толкова е станало.....добре, че няма жертви.....това си е бизнес...отдаваш кола за едно кръгче под наем.....и трябва да си готов за такива щети....интересно е ако няма подходящата застраховка за такова отдаване.....ще стане типично по български....бързи пари, ама не сега....
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:12 ----------
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеШофьора е виновен дори само за това че е карал бързо. Не твърдя , че е карал с 200 както пише в някои сайтове но като гледам колко е разрушено - със сигурност не е карал с ограниченията.
На първите няколко секунди от клипа се вижда къде е първият удар , после му блокира колело или просто губи управление.
А дори може да не му е блокирало колело : На някои състезателни автомобили не е проблем да му изключиш ABS-a ...
Всъщност мен не ме интересува шофьорчето , яд ме е за автомобила.
Найстина както каза Горица, някой от вас не са преживявали някой неща...а обичат да коментират....
Дано да не ги преживеете......останете си с приказките....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеШофьора е виновен дори само за това че е карал бързо. Не твърдя , че е карал с 200 както пише в някои сайтове но като гледам колко е разрушено - със сигурност не е карал с ограниченията.
Всъщност мен не ме интересува шофьорчето , яд ме е за автомобила.
Да не дава Господ да разбереш как стои въпросът от другата страна.
П.П. За българина няма по-голямо забавление от това да види някой да падне на улицата. Черешката на тортата е да има и късмета малко да го порита.Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 05:58.
Comment
-
от скромния ми опит и усещане от возене на Ферари едно червено и жълтото ламбо на Чопев което беше първото в София мисля,то беше спартанска история няма хидравлика няма серво на педалите сядаш държиш се здраво като караш онова реве и това е който кара да му мисли,не съм ги карал разбира се само съм се возил за кратко ,та тия коли не са конфортни за возене поне за мене и за каране та ще се омахаш като стой та гледай,ето едно ламбо от една бензиностанция да оплакнеме окото надявам се да е живо и здраво.алфата ми е от страни изглежда като кола за пенсионери до нея,няма значение колко струва една кола и кой я кара всички се удрят.
Comment
-
Колите с много конски сили не са за всеки. Най- малкото, което трябва да се направи, ако решите да имате такава кола е - да изкарате курс за безопасно шофиране.
В противен случай виждате какво може да се получи, да не говорим за невинните ранени и загинали при ПТП.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеКолите с много конски сили не са за всеки. Най- малкото, което трябва да се направи, ако решите да имате такава кола е - да изкарате курс за безопасно шофиране.
В противен случай виждате какво може да се получи, да не говорим за невинните ранени и загинали при ПТП.
Убедена съм, че обицата на човечеца от случилото се достатъчно ще му трови живота занапред, независимо от това дали тук ще си чешем езиците или не.
Да чукаме на дърво и слава Богу, че няма пострадали.
Comment
-
Колкото повече коне толкова по голяма отговорност ... подобен тип коли изискват не само пари за да ги караш но и Акъл.
Без значение колко добър шофьор си винаги могат да те подхлъзнат!!!
Пример ...
http://www.youtube.com/watch?v=AMDVM...etailpage#t=30Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
В Маранело срещу точната сума и свидетелство за правоуправление ти дават възможност да усетиш 460 коня и нагоре. Условията са същите - плащаш, качваш се с интруктор и натискаш колкото може. Възможностите да съсипеш такава скъпа кола и да пребиеш не само себе са безброй, но да пуснеш в София подобен автомобил с този манталитет на каране и на такава уникална настилка... цяло чудо е че всички за живи. А дано някои хора се замислят малко, че си се изтребваме, а дори няма война!Last edited by DMS; d.m.y г., 15:17.
Comment
Comment