Google беше доста оскъден в информацията си от къде да си взема бутилова лента. Трябва ми да е тънка. Само на едно място намерих, но е за индудтриални цели и е много дебела. Ако някой е попадал ще съм благодарен да сподели. В ebay има, но това ми е краен вариант.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От къде да си взема бутил
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеGoogle беше доста оскъден в информацията си от къде да си взема бутилова лента. Трябва ми да е тънка. Само на едно място намерих, но е за индудтриални цели и е много дебела. Ако някой е попадал ще съм благодарен да сподели. В ebay има, но това ми е краен вариант.
ако ти трябва нещо по-различно, в ел.магазините продават различни видове самовулканизираща се лента бишоп.точка
Comment
-
Тамън рекох тоа пита откъде да вземе бутилка бира ама.......Това върши ли работа http://www.izolacii.eu/php/product_p...s.html?id=2313По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
А бе бутилката е най-лесната работа, ама тоя бутил ми скъса нервите. До сега затварях фаровете и стоповете, които правя със силикон, но след 2 рекламации от силикона реших да мина на бутил, както си се правят оригиналните фарове.
Comment
Comment