Известие

Collapse
No announcement yet.

От къде да си взема бутил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От къде да си взема бутил

Google беше доста оскъден в информацията си от къде да си взема бутилова лента. Трябва ми да е тънка. Само на едно място намерих, но е за индудтриални цели и е много дебела. Ако някой е попадал ще съм благодарен да сподели. В ebay има, но това ми е краен вариант.
    www.facebook.com/workshox

Кажи с каква цел ти е необходима - може да има и друго решение.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      Google беше доста оскъден в информацията си от къде да си взема бутилова лента. Трябва ми да е тънка. Само на едно място намерих, но е за индудтриални цели и е много дебела. Ако някой е попадал ще съм благодарен да сподели. В ebay има, но това ми е краен вариант.
      тънка бутилова лента се ползва при производството на стъклопакети. можеш да намериш по дограмаджийниците.
      ако ти трябва нещо по-различно, в ел.магазините продават различни видове самовулканизираща се лента бишоп.
      точка

Comment

Тамън рекох тоа пита откъде да вземе бутилка бира ама.......Това върши ли работа http://www.izolacii.eu/php/product_p...s.html?id=2313
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А бе бутилката е най-лесната работа, ама тоя бутил ми скъса нервите. До сега затварях фаровете и стоповете, които правя със силикон, но след 2 рекламации от силикона реших да мина на бутил, както си се правят оригиналните фарове.
          www.facebook.com/workshox

Comment

значи тоя дограмаджийския е това което ти трябва. с него се лепят стъклата към дистанциращия профил на стъклопакета. по цеховете на големите фирми които правят стъклопакети ще го намериш и е евтин.
            точка

Comment

Working...
            X