Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос колеги спешно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос колеги спешно

Колеги една кола която купих сега искам да я прехвърля но талона не е на мое име някой да знае нотариус при който може да я прехвърля без да сменям талона наистина е спешно
    Данъка е платен само талона не е на мое име ако някой познава нотариус който ще свърши работа ще си платя
    Last edited by gelepz; d.m.y г., 16:32.
    Lancia Dedra 2.0i Auto '96
    Great Wall Hover 2.8 Tci '08
    Alfa Romeo 155 1.8 8v '94

Това което искаш си е направо докуметна измама.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

А човека на който се води по талон може ли да я прехвърли на друг

Comment

Човека на чието име е талона да ти направи едно нотариално заверено пълномощно. За целта твоето присъствие при нотариуса не е необходимо.
        След това с това пълномощно при нотариус ти можеш да правиш всичко, в т.ч. и да си я прехвърлиш на свое име, без да е необходимо продавачът да присъства.

Такова нещо всеки нотариус ще направи и това е напълно законно.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

С големия талон може.
          Ако отиде в кат и каже, че го е загубил ше му издадат нов.
          Кола се продава по документи, а и ако е в един и същи кат може да си снениш талона само с документите.

Най добре намери собственика и си я прехвърли, другото е подсъдимо.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Не сме се разбрали
            Аз имам договор пред нотариус , че съм я купил , но несъм сменил талона в кат понеже съм в софия а по лична карта съм в пазарджик .
            Сега продавам колата, но не ми се ходи до пазарджик да и сменям талон и номера а изкам дая прехвърля направо новия собственик да я регистрира

Comment

След като разполагаш с нотариално заверен договор за покупко-продажба, мисля, че можеш да я продадеш и без да си и сменял регистрацията.
              Най-добре звънни на някой нотариус и попитай.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря , за отговорите, ако някой е по сигурен и може да даде мнение ще ми е от полза.

Comment

Може,но за да не е като рекла ако искаш ми пиши на ЛС и ще ти кажа нотариус с София който ще я прехвърли.

Comment

Аз пък съм 99% сигурен, че САМО с договор за покупко-продажба НЕ можеш да извършиш нова сделка.
                    Първо трябва да станеш собственик по талон!
                    Естествено, в онзи 1% разлика от горепосочените, може пък някой нотариус да си сложи главата в торбата....
                    sigpic

Comment

Може,може само че има една малка подробност,не всички КАТ в страната след това ще искат да регистрират кола която е прехвърлена два пъти при нотариус,но талона не е сменен.

Comment

В Бг...всичко е възможно......Сорри, ама е така....който иска нека да спори с мен...примери ще дам много.....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не знам до къде е стигнала темата.
                          Февруари месец в семейството се взе една кола от бартерна сделка. Пуснахме я да се продава и след една седмица се появи купувач. Наложи се първо да си я регистрираме и сменим номерата на наше име и чак след това да се продаде на новия собственик.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Не знам до къде е стигнала темата.
                            Февруари месец в семейството се взе една кола от бартерна сделка. Пуснахме я да се продава и след една седмица се появи купувач. Наложи се първо да си я регистрираме и сменим номерата на наше име и чак след това да се продаде на новия собственик.
                            Е па има и друг начин.....но вече свирено....набутали сте се...
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                            X