Известие

Collapse
No announcement yet.

каско 2007

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• каско 2007

абе кво стана с тея каскота оценина ми колата на 7000к в булстат и 6500к в армеец. без екстрите. по - скъпо от миналата година. кой разправяше че били по 3500к 96г 146 . кво стана сегаааааааааааа
    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

А бре тиа ваще застрахователи маи не са много в час
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Много са си в час! Те си вземат сега голямата премия, а ако се случи нещо (да не дава господ), ще си платят 4-5К, колкото е действителната цена! Нека им е зле !
      Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
      Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS
        Много са си в час! Те си вземат сега голямата премия, а ако се случи нещо (да не дава господ), ще си платят 4-5К, колкото е действителната цена! Нека им е зле !
        Аз затва говоря ама колегата се не ми верва,че нещо ще го врътнат накрая

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

няма такива работи, в графата за сума за възтановяване при кражба го пише това. значи ще изплатят тази сума. аиде някой да ми направи оферта на 3500 и веднага я застраховам в таэи компания, а комисионната да му е със здраве

Comment

На мен Булинс ми я оцениха на 4000, така като гледам е същата като твоята. Само че вдигнаха някакъв процент, не разбрах какъв и в крайна сметка излезе по-скъпо от миналата година, а тогава я оцениха на 4500.
            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
              няма такива работи, в графата за сума за възтановяване при кражба го пише това. значи ще изплатят тази сума. аиде някой да ми направи оферта на 3500 и веднага я застраховам в таэи компания, а комисионната да му е със здраве
              Вече може да не я заключваш
              Както колегите написаха това е смешно, ако ти откраднат колата ще ти платят реалната стойност към датата на кражбата.
              Моето каско изтича на 30.03 и мисля да я застраховам на 5000 лв. Това е реално, а и няма смисъл да плащам повече. Аз съм към Евроинс и съм СУПЕР ДОВОЛЕН, чух същото и за Армеец, за Булинс съм бил 1 година и са ИДИОТИ
              Каквото могат НЕ ПЛАЩАТ ИЛИ ГО ПЛАЩАТ ПО ИЗМИСЛЕНА ОЦЕНКА.

Боядисване на 2 детайла е 140 лв или чакане в техния сервиз 3-4 седмици
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

до колкото разбрах тази година цените са по-високи, ето и васп е разбрал същото. брат ми е в германия и каза че като мойта са по 1000евро 2000лв. то кво да я застраховам на 5500. ей такива ми ти работи, навсякаде са дигнали оценките. пак казвам нали според колегите мен все ме лъжат застранователите, дайте ми оферта в коя компания е 3500лв е каското на мойта кола и се застраховам веднага, ама направо светкавично, щото в пловдив на застрахователите им е станало нищо, та викам в софия да я застраховам

Comment

Ами....миналата седмица застраховахме колата на един приятел в Generalli. Alfa Romeo 146 1.6TS, 97 година. Сумата, която предложиха беше 5500. Както и да го погледнеш това си е доста далеч от 7К, които ти казваш. Та ето ти една компания, която ще ти даде по-ниска цена.
                  Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                  Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                  Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Ами....миналата седмица застраховахме колата на един приятел в Generalli. Alfa Romeo 146 1.6TS, 97 година. Сумата, която предложиха беше 5500. Както и да го погледнеш това си е доста далеч от 7К, които ти казваш. Та ето ти една компания, която ще ти даде по-ниска цена.
                    7000 e при кражба а за щета е 5500, димек ако ми я откраднат ще платът 7к, но при катастрофа е оценяват на 5500 и изчисляват щетата по тази сума

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
                      7000 e при кражба а за щета е 5500, димек ако ми я откраднат ще платът 7к, но при катастрофа е оценяват на 5500 и изчисляват щетата по тази сума
                      я още един път прочети какво е написал колегата
                      в Дженерали твоя боксер ще излезе около 4000/4500 без да се издува..
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

понеделник отивам да провера тая работа

Comment

А пък сега в Алианц застраховките каско са най-ниски

Грубо излизат по 300 лв. за нашите коли, че и по-малко

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                            На мен Булинс ми я оцениха на 4000, така като гледам е същата като твоята. Само че вдигнаха някакъв процент, не разбрах какъв и в крайна сметка излезе по-скъпо от миналата година, а тогава я оцениха на 4500.
                            Вдигнали са ти процента защото колата е минала 10 години под 10 години е 7.7 а над 10 е 8.8 в Булинс и аз със старата кола имах такъв случай миналата година,получава се точно от това,че колата минава границата от 10 години Моята тази година я застраховах на 5500 а миналата Владо я е застраховал на 6000 толкова си излиза по шваке незнам на колегата Вамфан какму я застраховат на такива пари

П.С.А колегата Вамфан нека се набутва колко ще но реалната застрахователна сума на тази кола е не повече от 4000-4500 доказано от колегите

Comment

Застрахователната сума на колата тоест колко пари струва се определя най реално от цената на пазара или като се ползва еврошваке но в него понякога има разлика с пазарната цена, тогава по реалната е пазарната.
                              Ако прочетеш общите условия на застраховката ще видиш че при кражба ще ти бъде изплатена реалната пазарна цена към датата на събитието.
                              Някой застрахователи нарочно завишават пазарната цена на по евтините коли с цел да съберат по голяма премия тоест плащаш като за две коли.
                              Нормално е за коли под 5000 лв застрахователната премия да варира около 8 % или 400 лв.
                              Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
                              Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
                              Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Working...
                              X