Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуване до Мюнхен, Германия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пътуване до Мюнхен, Германия

Привет! Имам нужда от малко информация.

С един приятел плануваме една разходка до Мюнхен, Германия. Обаче искам да се ориентирам в цените и какво ни очаква.

Идеята е да се отиде за 1-2 дена. Да се разгледа автомобилния пазар и да се върнем. Може и с кола може и със самолета, спроред това дали има читава Либра на добри пари , а може и с някой голф...хахах...

Ако има някой запознат с автокъщите из Мюних, ще съм благодарен да даде някой съвет. Никога не съм ходил в Германия и си нямам представа. Ще кацнем на летището примерно петък в 8 сутринта.
    От там насетне... Градския транспорт как е, има ли някакви ежедневни карти, дали е удобен с него да се обикалят автокъщите. Рент а кар ли е по-добра идея, с оглед на това че се търси минимално даване на пари. С какви трудности може да се сблъскаме и какво не съм предвидил.

Аз ще потърся още инфо из и-нет какво ми трябва при покупката на кола от там, но все пак ако някой иска може и това да сподели. Големи благодарности за инфото
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

първо гледаи да си уредиш нощувката,после мисли за автосалоните,ако имаш смартфон с навигация си отбележи точките които ще посещаваш,така ще ти е по лесно да се ориентираш.Ако знаеш англииски ще се оправиш ама германците са малко чешити и няма лесно да ти говорят на друг език,ако имаш проблем и искат да те бият казваи ,че си Руснак,всички ще избягат, с това моа да ти помогна аз
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Привет! Имам нужда от малко информация.

С един приятел плануваме една разходка до Мюнхен, Германия. Обаче искам да се ориентирам в цените и какво ни очаква.

Идеята е да се отиде за 1-2 дена. Да се разгледа автомобилния пазар и да се върнем. Може и с кола може и със самолета, спроред това дали има читава Либра на добри пари , а може и с някой голф...хахах...

Ако има някой запознат с автокъщите из Мюних, ще съм благодарен да даде някой съвет. Никога не съм ходил в Германия и си нямам представа. Ще кацнем на летището примерно петък в 8 сутринта.
      От там насетне... Градския транспорт как е, има ли някакви ежедневни карти, дали е удобен с него да се обикалят автокъщите. Рент а кар ли е по-добра идея, с оглед на това че се търси минимално даване на пари. С какви трудности може да се сблъскаме и какво не съм предвидил.

Аз ще потърся още инфо из и-нет какво ми трябва при покупката на кола от там, но все пак ако някой иска може и това да сподели. Големи благодарности за инфото

Здр,
      имам приятел там, който има автосалон. Момчето е от Варна и от няколко години е в Мюнхен. Ако мислиш че може да рти е от полза ми пиши на лични да ти дам негови координати.

Поздрави,
      Иво
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Това за руснаците е верно....те по начало се движат в групи по много и всяват респект.....иначе за два три дена нищо не може да си избереш....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

В Мюнхен колите са прескъпи и трудно ще откриеш нещо добро като цена . Мръдни към Холандската граница или към Кьолн , също и в Берлин са доста по приемливи цените . Аз също се отказах от покупката първо на Алфа , второ на кола от Бг автокъща ! Успех !
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

В Мюнхен най- добре да си вземеш карта за градския транспорт. Града е разделен на рингове и на теб ти трябва карта до 4-ти ринг включително (това фактически ти е града), освен ако не мислиш да обикаляш покрайнините. Преди години беше 11 Евро едноседмичната, сега да е 15-16. Едно време тяхното "Горубляне" беше на Landsberger Strasse, но като гледам снимките в гоогле мапс, не виждам вече коли там, а някакви строежи. Всички автокъщи са на турци или араби някакви, които нямат много понятие от немския в общия случай, а и от английски.. И там се продават големи таралясници.
            Lexus IS200

Comment

Благодаря за мненията и съветите. Нещата рязко се промениха и изведнъж изпадна точно това, което се търсеше.

Моя приятел се оборудва с Lancia Lybra 1.9JTD 115hp. февруари 2005г. Дано го слуша много.

Така че ходенето се размина.
              Attached Files
              by RUBIG service

Comment

Дано приятелят ти да е случил на читава кола. Иначе за пътуването.......
                Така, като ви гледам - без ясна информация, без конкретни контакти, с неясен план..........и с градския транспорт, никога нямаше да успеете да купите хубава и читава кола и това да ви излезе за изгодна сума.

Аз, заедно с един приятел направих същото но в направление - Италия преди години. Като теглих чертата, колата която докарах нито беше по-хубава, нито по-евтина от това, което можеше да купя от тук.

Е остана ми разбира се едноседмичния престой там, което си е добро преживяване

Сега издебнете евтин полет до там, направете си една разходка, изпийте по някоя и друга бира на спокойствие и се върнете, все едно, че колата сте я взели от там (ние ще си мълчим)

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                  В Мюнхен колите са прескъпи и трудно ще откриеш нещо добро като цена . Мръдни към Холандската граница или към Кьолн , също и в Берлин са доста по приемливи цените . Аз също се отказах от покупката първо на Алфа , второ на кола от Бг автокъща ! Успех !
                  В Мюнхен да са скъпи а в Берлин евтини има много просто обяснение.....

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Благодаря за мненията и съветите. Нещата рязко се промениха и изведнъж изпадна точно това, което се търсеше.

Моя приятел се оборудва с Lancia Lybra 1.9JTD 115hp. февруари 2005г. Дано го слуша много.

Така че ходенето се размина.
                  Честито на твоя приятел,със здраве да си я кара!
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

А какво е простото обяснение

То идеята беше за разходка там-бира, ама и едни 2к евро в джоба ако от някъде излезе заека... А самолетните билети са ни безумно евтини....Все едно с автобуса до Бургас

Читава или не, поредния италиански филм започна...и така в следващите 5години
                    by RUBIG service

Comment

А какво е простото обяснение

То идеята беше за разходка там-бира, ама и едни 2к евро в джоба ако от някъде излезе заека... А самолетните билети са ни безумно евтини....Все едно с автобуса до Бургас

Читава или не, поредния италиански филм започна...и така в следващите 5години
                      От къде ги взимате тия безумно евтини билети до Мюнхен, защото аз като съм гледал преди месец и нещо си е 300-400 Евро в двете посоки и то няма директен полет.
                      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        От къде ги взимате тия безумно евтини билети до Мюнхен, защото аз като съм гледал преди месец и нещо си е 300-400 Евро в двете посоки и то няма директен полет.
                        Wizz air,Easyjet.....и други подобни.....

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                          Wizz air,Easyjet.....и други подобни.....
                          Мислиш ли, че не ги знам, кажи честно!

В момента евтини билети до Мюнхен няма. И полета е с прекачване.
                          Lexus IS200

Comment

Честно казано не мисля.

Пример,в момента билет с wizz до Дортмунд,тръгване на 10.07.2014 ти е 99 ,с wizz dicout club ти е 79 лева.......
                            Като знаеш оти питаш?
                            А като питаш и получаваш отговор оти се дръвчиш?

Comment

Венци, се ползва с преференции за самолетни билети...
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                              X