Известие

Collapse
No announcement yet.

Плажна кърпа Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Плажна кърпа Алфа Ромео

Ай да се похваля с новата ми придобивка. Хавлията е с размери 80/160 правена изцяло по мой дизайн. Цената ми излезе 55 лв с доставката.
    Скоро ще поръчвам 10-на бройки, ако някой има желание нека се свърже с мен. Тел ми го има в подписа.
    Last edited by mirchozo; d.m.y г., 10:46.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Хубава е, но много пари - предпочитам на Ферари от Шел-а с точки.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Колега, не ти ли ги дават малко скъпо?. На мен ми я направиха пак по мой дизайн за около 28 лв. Ето я моята.
      Attached Files
      Last edited by fnt; d.m.y г., 20:08.
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Къде ги правите тези кърпи. Като се перат боята не излиза ли и да избледнява?
        Alfa 156, 2.0 TS
        VW Vento 1.8- Бившата
        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Моята я имам от 4 години и не е мръднала.
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

Дайте инфо , къде ги поръчвате. Ако се притеснявате да не се прави реклама, може и на лично. Но 55 лв си е доста сериозна сума за такова нещо. До 25-30 лв. максимум, бих прежалил и аз.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
            ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Отказвам се, като отидете в някой рекламна къща и дадете на някой 10-20лв да ви направи файла който искате, после за кърпата 30-40лв и ще се сетите защо е скъпо.
              Няма угодия това българина, като няма нещо на пазара-що го няма, като някой си направи труда да го направи-скъпо било. Айде по пързалката..., оправяйте се кой както намери за добре...
              Темата може да се заключва.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Отказвам се, като отидете в някой рекламна къща и дадете на някой 10-20лв да ви направи файла който искате, после за кърпата 30-40лв и ще се сетите защо е скъпо.
                Няма угодия това българина, като няма нещо на пазара-що го няма, като някой си направи труда да го направи-скъпо било. Айде по пързалката..., оправяйте се кой както намери за добре...
                Не се обиждай, евала за идеята, но може би себестойността на продукта при теб е малко по-голяма - може би е с по-високо качество на материалите и изработката, но хората не са запознати с произведението.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

В портокал бг пращаш снимка и ти я принтират директно на плата. Една тениска с моята алфа на нея, живя дълго и щастливо 3 години. Марката на тениската беше стедман.

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    Айде по пързалката..., оправяйте се кой както намери за добре...
                    Тая тема с цел търговийка ли беше пусната? Това че ти си се пуснал "по пързалката", а другите не искат защото не са балъци, не ти дава право да се сърдиш.
                    И както сам виждаш, всеки се оправя и то доста по-добре от теб. Не мисли че си открил топлата вода.
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Хм, ако беше с цел търговия, щеше да е в раздел продава.Там има доста подобни теми, в които уж се продават единични бройки, но след като си купиш нещо темата не се изтрива, но както и да е....Мислиш ли че и аз не можех да пусна такава обява? Можех дори файла да пратя, да дам координати от къде и как се поръчват, евентуалноно при по-голяма поръчка да спадне цената, но при това отношение няма начин...
                      Както писах по-горе, темата се изчерпа и може да се заключва.

Comment

Working...
                      X