Известие

Collapse
No announcement yet.

На море в Бяла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На море в Бяла

Колеги,
    Пропаднаха ми плановете за морска почивка и сега търся резервни варианти. Иде реч за последните десет дни на юли, като се търси едноспален апартамент в спокоен курорт с хубав плаж. Намерих интересни обяви за апартхаус в гр. бяла, но чета много противоречиви мнения за града. Това ще ни е първата почивка с бебата и нямам идея къде да идем. Принципно предпочитам на север, но пък там е по-трудно с хотели и плажове като хората.

Дайте акъл и мнения
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Здравей, колега! Отдолу съм приложил снимка на мястото, което ти препоръчвам за почивка. Намира се между Балчик и Каварна. Местността се нарича "бялата лагуна" и е идеалното място за почивка с малко дете. Плажът е повече от перфектен, не е претъпкан с хора, а комплексът е малък и спокоен. Има около десетина малки хотелчета, за които може да провериш в нета как стои въпроса с резервациите.
    Надявам се да съм ти помогнал. Ако има нещо свиркай!
    Attached Files
    sigpic Alfa Romeo 147, 1.6 T.Spark, 105hp

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      Колеги,
      Пропаднаха ми плановете за морска почивка и сега търся резервни варианти. Иде реч за последните десет дни на юли, като се търси едноспален апартамент в спокоен курорт с хубав плаж. Намерих интересни обяви за апартхаус в гр. бяла, но чета много противоречиви мнения за града. Това ще ни е първата почивка с бебата и нямам идея къде да идем. Принципно предпочитам на север, но пък там е по-трудно с хотели и плажове като хората.

Дайте акъл и мнения
      За Бяла забрави,селце предимно местни тарикати,няма хубав плаж....трябва да прихождате до Обзор.
      Препоръчвам този хотел,добри цени,перфектно обслужване,първа линия тихо и спокойно местенце в края на вилната зона на Созопол,на 5 минути пеша от залива.Посещавам го 4-та година и сме страшно доволни,хубав и чист басейн с ресторант.

http://www.goldenplacebg.com/
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Плажът в Бяла не е хубав (изключваме тоя на Кара дере ама там е само за заклети трапери ) Места за спане има и хубави и лоши, аз ходих един път преди 3 години и уцелих лошо ама поне беше евтино. Като цяло не я препоръчвам.
        Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
        Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
        X