Известие

Collapse
No announcement yet.

В.Търново - София - молба за съдействие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• В.Търново - София - молба за съдействие

Имам нещо, което е в Търново и няма как да си взема лично утре или вдругиден, а трябва.
    Затова имам молба, ако някой колега пътува от В.Търново или минава от там за София дали може да вземе една пратка. Тежи 10-12 кг и е в кашонче около 60/40/20 см. Техника е и затова не искам да пътува с куриери.
    Ако няма никой с такъв маршрут, тогава молбата ще ми е някой колега от В.Търново да го вземе и изпрати с Еконт, колкото и да не ми се иска да го подхвърлят куриерите.
    Деянието разбира се, няма да остане ненаказано, т.е. - непочерпено !
    Моля!
    0887 610 695 - Николай
    в темата или на ЛС ...

п.п. Знам че "от днес за утре" е малко време, но така се стекоха събитията...
    Last edited by bager; d.m.y г., 19:22.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

утре пътувам за варна и в събота се връщам в събота ще мина през търново около 14:00 ако те устройва няма ядове ще я взема 0895413301 Иво
    sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Мога отида до човека днес или утре, ако трябва да се вземе в работно време. Имам приятели, които пътуват в тази посока постоянно, но обикновенно е в началото на седмицата. Ще ги поразпитам все пак. Ако не, ще мислим варианти Мога да го предам и на колегата Иво в събота. Само кажи колко спешно ти трябва
      Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 10:44.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Много ви благодаря, колеги! Вече ангажирах бат' Насо (wrc) да свърши тази работа. Наистина оценявам жеста!
        Ако има промени пак ще пиша.
        Благодаря ви още веднъж. Живи и здрави!
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Аз да питам, след като е свършена работата, кога щечерпиш, както обещаваш по горе.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
          X