Голяма дилема. Гледам, че доста хора вече са ги сложили. На мен лично зимните ми много свирят по завоите в момента. Как стой при вас този въпрос?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали да си слагам вече летните гуми?
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Re: Дали да си слагам вече летните гуми?
Първоначално публикувано от ShoxXxГоляма дилема. Гледам, че доста хора вече са ги сложили. На мен лично зимните ми много свирят по завоите в момента. Как стой при вас този въпрос?98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
-
Някой да е гледал дългосрочни прогнози ?
Че и аз вече се чудя за смяна.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Гледам че и в тунинг форума има такава тема и 90% са си сложили летните гуми.
Мен ме притеснява не друго, ами някакво захлаждане с дъждове, което се очаква началото на другата седмица и сега гледам всякакви прогнози за времето, защото днес имам време да сменя гумите. И аз нямам търпение да слагам 17"-ките
Comment
-
То принципно температурите на асфалта са по-високи от температурата на въздуха. В София го дават следващите 2 седмици да не пада под 10градуса максималната, а вечерите дори и да вали под 4-5 няма да пада. Много се чудя...Пумагайте!
Comment
-
Добре де. Дайте някакви факроти, някакви причини за и против.
Аз например бях на Боровец тази събота и неделя и какво да кажа. Сняг нямаше до самия Боровец нито по пътя, нито по полянките около пътя. Горе в курорта имаше лед и сняг, но аз няма да се качвам на Боровец до началото на април, значи това не ми е фактор.
В София през деня супер много ми свирят гумите, което не е особено полезно, но все пак все още не мога да каже, че е станало супер топло.
Нещо което ме радва например е факта, че като стоя на слънце някъде и определено се усеща, че слънцето грее.
И последното нещо, което си мисля е, че много хора изкараха тази "зима" с летни гуми без да се оплакват, а сега вече си е почти пролет. Дори на места дърветата вече са цъфнали.
Ще взема да ги сложа ам?
Comment
-
И мен ме гложди същият въпрос и ако летните ми гуми не бяха чак на вилата в провинцията, въобще нямаше да се чудя. От две седмици свиря като селски келеш по светофарите при потегляне и спиране
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
А вие повече през деня или вечер карате?
Защото аз карам до към 1 през ноща. Тогава просто си правя кефа...а по това време асфалта е по-студен.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxИ последното нещо, което си мисля е, че много хора изкараха тази "зима" с летни гуми без да се оплакват, а сега вече си е почти пролет. Дори на места дърветата вече са цъфнали.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
http://wwwa.accuweather.com/world-forec ... A&metric=1
Копирайте целия линк
Аз моите ще си ги сложа в края на март'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment