Известие

Collapse
No announcement yet.

Кучета......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кучета......

Та са,седа си дома(демек,сиреч у нас,вкъщи),пийвам си,пуша и слушам как кучета лаят,лаят,лаят......и те са си викам дали съм пиян и ми се причуе,ама не съм,дали съм у София(демек,сиреч столицата на България и демек,сиреч,тоест уж Европейска столица) или у некое планинско скотовъдско село та има толкоз песове навонка?
    Та,ако де,сетих се един виц.......
    '' Обаждане в предаването на Милен Цветов:
    - Алоу. Миуенчо ли е? Миуенчоо. Тука у Перник много кучета бе!
    - Господине, има "Екоравновесие", обадете им се, да дойдат да ги кастрират.
    - Миуенчооо. Ти не ме разбра бе! Они не ни ебат! Они ни апат!''.

И са тия разни природоживотно и с други титли защитници да не ми наскачат а да доат си приберат кучетата,оти и без това страдам от Инсомния......
    Last edited by Кайо; d.m.y г., 03:08.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Трябва ти лопатол. Прилагаш мускулно и проблема е решен. В нашия квартал има няколко,но живущите в блока така са ги охранили,че тия кучета лежат по цял ден и не могад да гъкнат.
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Бау....бау...с напредване на възраста, започват да те дразнят много неща))
      Attached Files
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 14:07.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Има и по лесни начини,перорално и няма нужда от мускулно прилагане на каквото и да е.

Comment

Да ги напарфюмира с райд примерно(чувал съм,че така ги лекували) аз сърце нямам да направя такова нещо де.

Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Да ама зад назе комшиите ранят 2-3 кучета, помияри някви...обаче пък няма цигани.Веднага ги лаят и гонят.Са ако утрепем кучетата, после как ще трепем мангалите.А де.Кое по малко се лежи.Мойте жени от известно време шетат из Европа по различни причини и викат - няма кучета котки и цигани.Там как са решили проблемите си.Жена ми вика - осъзнах че проблемите ни са два, циганите и политиците.Чак не и се връщало тука...ся мене ли не мое да гледа или държавата...не знам, но е топло джамовете са отворени и не може се заспи от кучешки лай.Ела пък ако дойде чуждо куче в ареала каква олелия става не е истина.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Де да пазеха Митак,они само лаят по нощите,вечерта преди градушката некой ми беше източил бензино,и на още две-три коли де,значи полза нема от тех.
              Иначе сите имат некви мацацки дет им се мандахерцат по ушите,демек са кастрирани от ОП Екоравновесие,ама като ги скопяват не моат ли да ги прават и да се унемят?

Иначе дали ше трепеш бълхар или мангал се си е същото,и едните и другите са по-защитен вид от закона от теб.

Comment

Тва,да тръгнеш да трепеш кучета щото лаят...:/
                Alfa 155 1.9TD '97 EX
                Alfa 166 2.4 JTD EX
                Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                  Та са,седа си дома(демек,сиреч у нас,вкъщи),пийвам си,пуша и слушам как кучета лаят,лаят,лаят......и те са си викам дали съм пиян и ми се причуе,ама не съм,дали съм у София(демек,сиреч столицата на България и демек,сиреч,тоест уж Европейска столица) или у некое планинско скотовъдско село та има толкоз песове навонка?
                  Та,ако де,сетих се един виц.......
                  '' Обаждане в предаването на Милен Цветов:
                  - Алоу. Миуенчо ли е? Миуенчоо. Тука у Перник много кучета бе!
                  - Господине, има "Екоравновесие", обадете им се, да дойдат да ги кастрират.
                  - Миуенчооо. Ти не ме разбра бе! Они не ни ебат! Они ни апат!''.

И са тия разни природоживотно и с други титли защитници да не ми наскачат а да доат си приберат кучетата,оти и без това страдам от Инсомния......
                  Почни да живееш с ората,а не с влаците бе...................

П.С.М/у другото,аз живея на 14-ия етаж и нямам топла вода..................
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Почни да живееш с ората,а не с влаците бе...................

П.С.М/у другото,аз живея на 14-ия етаж и нямам топла вода..................
                    Ела да плашиш кучетата вечер да не лаят,бартер за три кофи жежка вода.....

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:39 ----------

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                    Не ги тепам бре,аз съм хуманист.....ъъъъъ кучовист.....

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                      Аз че тепам собствениците отгоре и у лево дето си заебават кучетат в къщи и цял ден лаят и вият.

В момента на детската площадка около пързалката са се излегнали 4 помияра.Котките са поне десетина.Даже има един рижав сладур дето редовно ми лежи на чистачките и се изнизва мързеливо чак кога запаля колата - един вид бах та в г*зъ ся ли намери да излизаш.Пясъка на детската площадка е котешка тоалетна, а песовете разкъсват торбите в казаните и вятъра разнася боклуците из квартала.Иначе евала, няма сгазен помияр, оглеждат се преди да пресичат, за разлика от пуснатите домашни любимци.Не че на 50 метра от нас няма оградено място за разходка на кучета при това е разделено на две - за малки и големи кучета.Ма там ходят двама трима които на всичкото отгоре и чистят акото на лаещите си приятели.Почти във всяко заведени на открито, не само краай плажа, където сме ходили сме били обсадени от просещи котки и кучета.Последното беше до фестивалния комплекс.Лично аз и кокошка не мога да заколя, камо ли котка или куче, но действителноста не я намирам за нормална.

Comment

Имам комшия, който редовно стреля по кучетата, когато започнат да лаят. А те като се разлаят става страшно защото са цяла глутница! И така представете си комшията и кучетата - стрелба и лай... в 3!
                        Най-забавното е, че са най-шумни в малките часове. Още по-забавното е, че са тръгвали след мен, пак в малките часове, разбира се разпобягаха се когато се обърнах срещу тях(това е едно интересно правило за кучетата).
                        От всичко това, което изписах се опитвам да кажа, че когато живеем с кучета ще се съобразяваме с тях, така както си живеем с хора, с които се съобразяваме.
                        Кучета=хора ...

Индивиди от ромски произход няма да намесвам, защото ще изкарам снимките от Birkenau.
                        alfa romeo sprint 1984

Comment

От европа са казали че педалите и кучетата трябва да се пазят, така че няма мърдане .....
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Да ама те имат педали ама кучета йок.И за циганите така казваха ама ни ги върнаха.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Да ама те имат педали ама кучета йок.И за циганите така казваха ама ни ги върнаха.
                              Че това е супер , ние сега освен гей парад можем да си правим кучешки , цигански, абе всички екстри дет се вика ...
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                              X