Известие

Collapse
No announcement yet.

За мобилните камери на КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За мобилните камери на КАТ

След жънещата огромен успех акция "Не давам път на бакшиша" давам предложение за нова акция. Казва се "Да го върнем на камерите". Прилагам първата фотосесия на автомобил на КАТ с камера в него .

Щом те ще ни снимат и ние ще ги снимаме . В случая колата е бял Форд Ескорт с тъмни странични стъкла и щора на задния прозорец. Камерата е закрепена под десния сенник отпред. Засякох го на ул. Плачковица, продължи по бул. Дж. Баучер, ул. Милин камък и от там зави към 4-то РПУ и ми омръзна да карам след него и да го снимам. Това обаче поражда в мен въпроса: Какво правят тези полицаи в малките улички на кв. Лозенец, вместо да седят на оживени места и да заснемат сериозни нарушения?
    Alfa Romeo 75 24V

един колега така го изпържиха - получи съобщение да се яви в КАТ и там му показали снимка и филмче в няколко кадъра как минава по улицата, колата му номера и отдолу скоросттта и естествено е с акт за превишена скорост.. та затова снимат!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ми ще ги снинаме и ние - с 1 изгорял фар, един изгорял стоп, спрелина знак "Забранено спирането и паркирането", нарушаване на знак - влизането забранено в еднопосочна улица не само с патрулката а и с личните си автомобили. Да не говорим, че служебната кола на шефа на врачанското РДВР се ползва кат лична, няма винетка, знак за технически преглед и стикер за застраховка. Голям пример са няма що... Особено кат видя старшината от моя квартал с голфа със затъмнени всички прозорци, стопове, мигачи и незнамси какво. Отделно всички карат БЕЗ предпазен колан.... мани...
      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Working...
      X