Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми за избор на автомобил.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помогнете ми за избор на автомобил.

Моля ви дайте ми някои съвети, относно какъв автомобил да си купя /повече от 9000лв не давам / , ето и някои от моите варианти /не ми се смейте новак съм !!!/
    1. Alfa Romeo 156
    2. Opl Tigra
    3. Opel Calibra
    4. Rover 200
    5. Fiat Coupe
    6. Hyndai Coupe
    7. Peugeot 306
    8. Renault 19
    9. VolksWagen Coraddo
    10. Alfa Romeo GTV

Къде сравняваш рено 19, тигра (корса с женско купе) - коли за по 1 500 евро (реното по-малко)
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

избора ти е лесен 6. Hyndai Coupe

пия джак!
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Хубаво си ги изброил но нали се сещаш , че за 9000 лв трябва колата да е поне 7-8 годишна
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

според мен първо трябва да решиш дали ти се кара купе - спортен автомобил или нещо по-голямо......... след това може да питаш за съвет, ама така както си ги изброил те просто не могат да се сравняват по между си. и много зависи от самия тебе - стил на живот, дали ще е единствена кола, дали имаш дете (щото ако имаш в тиграта бая ще се изгъчите...) и т.н.....
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

според мен не знаеш какво искаш ти кола си търсиш а разпитваш вече за тунинг според цените на тунинга ли ще си избереш кола
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от pent
              избора ти е лесен 6. Hyndai Coupe

пия джак!
              Продължавай да пиеш!
              Странно как са наредени на едно място коли и консервени кутии.... Тиграта па кола ли е? Като я измааш у некой бордюр и събере колесника!
              И калибрата в това число,само дето като се издрусаш у некоя яка дупка и задния мост има опасност в дупката да си остане и амортисьорите да ти дойдат на гости
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                според мен не знаеш какво искаш ти кола си търсиш а разпитваш вече за тунинг според цените на тунинга ли ще си избереш кола
                Аз разпитвам за тунинг, защото сега брат ми е в чужбина и той има алфа 156 и каза, че искал да ми я подари, но аз се чудя дали да приема падаръка му или да си купя собствена, заа това питам и за кола и за тунинг
                А относно каква кола искам,предпочитам коли с по-спортно излъчване и както се казва да са бегачки. А за деца нямам намерение в близките 10 години, така че не ме притеснява колата да е малка.
                Благодаря ви все пак

Comment

Не аз се чудя какъв отговор очаква колегата в форум на Алфа.
                  Кво да му кажа - да си вземе голф ли?
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Чак сега забелязах , че си градски , което обяснява наличието в списъка на Фалве Корадо и прочие дърти таралясници.... Абе Търновци винаги са се отличавли със собствен стил

Comment

Ми ако не искаш кажи му да ми я подари на мене. Иначе шегата настрана ама списъка е с коли дето няма как да се сравняват
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Абе честно да ви кажа за сега ще карам 156тицата на братя, а докато си дойде ще реша дали ще взема неговата или ще си купя моя, но Голф със сигурност няма да си купя
                        По-скоро се колебая между GTV и 156 ама ще решавам като му дойде времето

Comment

Първоначално публикувано от MaRcHeV
                          Абе честно да ви кажа за сега ще карам 156тицата на братя, а докато си дойде ще реша дали ще взема неговата или ще си купя моя, но Голф със сигурност няма да си купя

п.с
                          Виж раздела за срещи и мероприятия та и добре дошъл у сектата

Comment

Първоначално публикувано от Yon

п.с
                            Сборището на алкохолиците
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                              Първоначално публикувано от Yon

п.с
                              Сборището на алкохолиците
                              Ке дойдеш ти тука и ке те вкараме у правото вера

Comment

Working...
                              X