Моля колегите от София и особено от района на Овча купел 1 да ми препоръчат читав интернет доставчик, за предпочитане е пакет ТВ+нет. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Препоръка за интернет в Овча купел 1
Collapse
X
-
Ако имат покритие в района в който не намираш - Булсатком. Иначе аз съм на нет на Оптиком и съм доволен, но няма много добри отзиви за телевизията им.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
-
Нет1 или Мтел (СПНет/Мегалан ПОН)... ако искаш Интернет, а не ядове.
С Нет1 е най-просто и лесно защото можеш да имаш ТВ без устройства (аналогова + цифрова през тунера на ТВ. ако има такъв).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Аз бих препоръчал Булсата. За Мтел нямам мнение, а от Виваком определено бягай далеч.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщениеМерси за отговорите. МТел и Булсатком имат покритие. Виваком също имат. Нет1 нямат. Кой да предпочета - нета е с приоритет, ТВ-то не толкова?
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениеБлизууууууу......
Тези са последни в каквато и да е класация. Само ядове създават.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Един глас за Мтел. Почти година ползвам услугата им нет и телевизия за 37лв. Досега прекъсване не е имало освен една наистина сериозна авария,но веднъж в годината се преживява,сега дори имат някакви промоционални пакети.
Калифорния е прекрасно място за живеене ... ако си портокал.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеАко нета е с приоритет определено Мтел е по-добрия избор.
Мани, недей.
Тези са последни в каквато и да е класация. Само ядове създават.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение4 месеца никви ядове с Близу в Овча Купел
С тези толкова скандали съм си вдигал по повод липсата на подръжка по времето когато работех в ОК2, че бяхме стигнали до там, че не ми вдигаха телефона, и трябваше да звъня от различен телефон.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
От телевизията на Мтел бягай далеч - СТБ-тата им са под всякаква критика, бавни, бъгливи, забиват, малко ХД канали като ХД пакета им е смешка за цената си и като цяло цените им са от най-високите на пазара а не получаваш повече като плащаш повече. В стария форум на Мегалан имаше доста подробни теми около телевизията ама Мтел го затриха, чудно защо ли...Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
Comment