Известие

Collapse
No announcement yet.

Е-е-ех, да ви *** мадъра (тема за тръшкане)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
    И аз да си кажа:
    В моя малък провинциален град, на една улица, дълга 50 метра цялата, живеем всички в къщи и срещу моя гараж се пада един доктор. Готин човек е, признавам, не е олигофрен или дебил. Но има отвратителния навик да си хвърля фасовете от терасата точно пред гаража ми. Като мине време - примерно две седмици, вадя колата и докато затворя вратите на гаража, стъпвам върху килим от марлборо, втора ръка. На няколко пъти ми се преповръща, ама се спрях.
    Тъкмо бях решил преди няколко дни да му направя забележка (щях да му подая един пепелник, дано се сети), звъни се сутринта на вратата, ама много рано - 06:00ч. Излизам в най-добронамерения си външен вид, по гащи, готов да псувам. И какво да видя - същият този доктор ми звъни на вратата... за да ми доведе в къщи моето куче, което по незнайни пътища беше излязло от двора.
    Направил си труда човека, сутрин по тъмно, да ми доведе кучето. Е, как да му направя забележка.
    И така - ходя върху марлборо всяка сутрин и се колебая дали съм благодарен (аз наистина съм), или просто да помоля, да спре.
    Проблем...
    Е, има и други, но по-нататък.
    Ако положиш психични усилия и извадиш любезен тон, почти съм сигурен, че човека ще дойде, ще си събере фасовете и ще се позамисли преди да хвърли отново.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Ако положиш психични усилия и извадиш любезен тон, почти съм сигурен, че човека ще дойде, ще си събере фасовете и ще се позамисли преди да хвърли отново.
      Ще пробвам.

Comment

Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
        Ще пробвам.
        Между другото.. Не е съвет - споделям ти просто.
        Направи ми впечатление изразът "като познавам аудиторията..."
        Колкото по-малко свои очаквания проектираш върху другите, толкоз по-малко огорчен и разочарован ше бъдеш
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
          Между другото.. Не е съвет - споделям ти просто.
          Направи ми впечатление изразът "като познавам аудиторията..."
          Колкото по-малко свои очаквания проектираш върху другите, толкоз по-малко огорчен и разочарован ше бъдеш
          Щом само си споделяме, без да се напътстваме и да си заповядваме, то това е идеята.
          Благодаря за споделеното.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Трудна и безнадежна работа,ако човек сам не се осъзнанае няма да вдене.Колко съм им приказвал, щото всички разправят къде ходили какво видели, ма дъщерята донесе снимки от еди къде си,ма зетя са върна от.... ма то чисто ма то едни градинки как не ги тъпчат....... Е що плюеш семки тука и що не си хвърлиш чашката в кошчето/има три пейки зад блока и две кошчета помежду им/ами я наритваш под пейката? - ми щото няма кой да ме глоби е отговора, мангалките от чистота каква им е работата.Вие имате гаражи ами аз като ми се наложи да спра под терасите на сутринта намирам менюто на половината блок върху покрива и капаците, че понякога памперси и дамски превръзки.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

В блока има доста трески за дялане, но една особа е на особен отчет при мене.
              Детето и сере по градинката , а е 10-11 годишно. Самата тя пуши и си хвърля фасовете и долу пред блока е пълно. Имам чувството, че и пепелника така го изхвърля.
              Обяснявам и любезно, че такова перверзно червило, дето е по фасовете, само тя използува, ама....
              Кучката и вие, до като я изкарва, смърди на пот и парфюм от нея в асансьора, та не можеш да влезеш след нея, а най-лошото е, че срещнеш ли я първа сутринта, направо се връщай и си лягай. Целият ти ден ще е осран.
              Само дето мъжът и е готин човек, та сърце не ми дава да я превъзпитам малко. Поне боклука да си хвърля в кофата, а не зад блока.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Трудна и безнадежна работа,ако човек сам не се осъзнанае няма да вдене.Колко съм им приказвал, щото всички разправят къде ходили какво видели, ма дъщерята донесе снимки от еди къде си,ма зетя са върна от.... ма то чисто ма то едни градинки как не ги тъпчат....... Е що плюеш семки тука и що не си хвърлиш чашката в кошчето/има три пейки зад блока и две кошчета помежду им/ами я наритваш под пейката? - ми щото няма кой да ме глоби е отговора, мангалките от чистота каква им е работата.Вие имате гаражи ами аз като ми се наложи да спра под терасите на сутринта намирам менюто на половината блок върху покрива и капаците, че понякога памперси и дамски превръзки.
                Мите, ти много добре знаеш, че хората са различни и ако може да се направи някоя любезна или шеговита забележка, твърде възможно е да има положителен ефект.
                sigpic

Comment

Като те слушам, се радвам, че колата ми е на мястото си сутрин. За следобяд, след работа - не се знае.
                  Аз най-голямата мизерия, която съм намирал върху нея е рибешки кокал.

Comment

Ми Старуха, аз оттам почнах преди доста време, така отдалечко...едни познати как си подредили пред блока, беседчица, оградка, туй-онуй....Отговора - ми кат им са занимава с глупости вместо да седнат да изпият едно шише ракия.... и дотам.

Comment

Ми Старуха, аз оттам почнах преди доста време, така отдалечко...едни познати как си подредили пред блока, беседчица, оградка, туй-онуй....Отговора - ми кат им са занимава с глупости вместо да седнат да изпият едно шише ракия.... и дотам.
                      Така е, но няма лошо да се пробва - и ние няколко човека искахме да си озеленим двора зад блокчето в централната част на града и да си го ползваме, но не можем да се преборим с един сък, оставил една бракма, която я ползва като склад за боклуци.
                      sigpic

Comment

А някой кефи ли го телевизор, надут до дупка в 05:30ч по ТВ еди какво си, което преразказва хилядократно новините от предишния ден, защото някакъв бабизъм е решила, че е време да си направи чайчето?
                        Защото при мен е ежедневие (пак комшии доброжелатели), едва се сдръжам, тъй като не си заслужава...

Comment

трябва да ти кажа че Пазарджик е една много рязка граница,там е границата там хората са 50 на 50 от там на такък започва цивилизацията хората са други нормални по-меки са това е до Сливен да кажеме,там са Родопите гена е друг,същтото важи за Карлово ,Казанлък,Търново,Дряново и тн,регионите в БГ то са с много различни хора,ако отидеш от ПЗ в Северозапада в една Враца или Монтана ще изтрещиш за 5 дена няма да понесеш,софиняци са най готини за комшии кореняк софиянци само при тех проблема идва с старостта защото цял живот са били вежливи морални усмихнати и като остареят изперкват за всичките тея години стават ужасни същества много лоши дръснати и злобни нищо общо с бабите по село,а ако има некой военен или полицай на дърти години се четете по Нощен Труд.

Comment

На това са казва щастлив народ.
                            Няма проблеми с когото и да било.
                            Благодаря за становищата.

Comment

А няма да, вчера ми се разката фамилията да полирам и заличавам драскотини, днес ходих до мола и на излизане виждам едно майче се мъчи да вкара детето си в колата, щото оно реве та се къса за някакава играчка, а торбите и пльоснати на предния ми капак.То от писъците на малчугана диалога който исках да започна се превърна в монолог.

Comment

на мене преди години на колата ми оставяха празни бирени бутилки,задницата на 164 е равна и е като маса удобна е та там по 2 по 3 бутилки,и най интересното е че съм се прибирал по 1.30 нощта а на другия ден пак изпити бутилки?и се сетих че са таксиметрови шофери щото е високо хващат сигнал е по-тихо може да се спи и става за срещи широко е беше преди де.ама немам прозорец от там и няма как да видя и аз имам чувство за хумор,като видя колите ще звънна в централата и ще дам адрес от младост 2 и ще го вземат щото са до мене и като дойде ще му кажа намират ли му се празни бутилки амбалаж ако може да ми сложи повече че ще ги ползвам за доматен сок.

Comment

Working...
                                X