Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка: Alfa 145 2.0 16V или Bravo HGT 2.0 20V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка: Alfa 145 2.0 16V или Bravo HGT 2.0 20V

даите мнения относно двете коли. коя според вас е по добра инвестиция

------------------------------------------------

Колега писането на кирилица е задължително, а защо темата е пуснта в тунинг&рацинг за мен си остава пълна загадка !
    pr_00f

на първо време да речем че писането на български е добра инвестиция

Comment

Първо, точно тия две коли май са обсъждани доста пъти и ги има в много теми
      Второ, инвестиция за какво - искаш да изкараш пари от тая кола ли, искаш да си много бърз ли, искаш да ти е евтино за каране и поддържане ли... в какво искаш да инвестираш
      Трето и най-важно, колко пари можеш да "инвестираш"
      sigpic

Comment

просто сум се спрял на тия два модела.предлагат ми ги на една цена и се чудя коя е по добра.било то като двигател, окачване здравина.абе изобщо всичко свурзано с тях.особено се интересувам от двигателите.кои е по проблемен и такива неща

Comment

ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ХГТ е 5 цилиндъра , развърта се по слабо , по-бавен е от Алфата, по не ме кефи на дизайн- окачването е еднакво.
            Алфата!!!
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

а като поддръжка как е алфи4ката? 6тото за бравото горе долу знам ама за нея въобще не съм наясно.и за разхода ако каже6 не6то цена няма да имаш

Comment

Алфата 8 извънградско 10- 14 градско - зависи в кой град , колко задръствания, колко я изрязваш. Поддръжката не е по скъпа от тази на 2.0 ХГТ То окачването е еднакво - като купувам части за Алфата по окачването на тях си пише Алфа 145 1,8 - 2.0 и Браво 2.0 ХГТ. Но двигателя на Алфата е по добър
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

ми за софия става вупрос.а знаеш ли кво да гледам като я купувам. за некви бъгове имам впредвид

Comment

Първоначално публикувано от smokie
                    mi za sofiq stava vupros.a znae6 li kvo da gledam kato q kupuvam. za nekvi bugove imam vpredvid
                    Пиши на кирилица и погледни в кой раздел си постнал темата.
                    Бях учтив и ти отговорих - но моля бъди учтив към форума и прочети правилата и ги спазвай

П.П. Попрочети раздела за 145

Comment

ок.мерси много за информацията.с тая кирилица не мога да свикна

Comment

BatVas може ли да ми напишеш защто 5така на Бравото да е по-лош двигател от на Алфата,защота аз не сам много сигурен в това и убеден ли си,че се развърта по бавно
                        Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                        Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                        Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                        Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Първоначално публикувано от Наката
                          BatVas може ли да ми напишеш защто 5така на Бравото да е по-лош двигател от на Алфата,защота аз не сам много сигурен в това и убеден ли си,че се развърта по бавно
                          Аз съм убеден, че се развърта по-бавно, от трите коли разлика до трета предавка, които му прави 145QV
                          А двигателя не е по-лош, но просто е по-бавен, силата му е във високите обороти, а там и разхода е висок, иначе мотора си е много здрав и работи доста разтоварено и спокойно
                          sigpic

Comment

HGT -то имах възможност да се погоня с такова и на път с завои - не можеше да ми дръпне - минах го на една по дълга права - после пак завои и му дръпнах доста - забавих да го изчакам и с пича си мигнахме с аварийки намалих поздравихме се и пича призна , че не е можел да ме стигне. Как да си обясня развъртането и вървежа при условие че съм с 1.8 ТС

Comment

Аз освен изброените предимства на Алфа, не бих пренебрегнал и това,че е с 2 врати повече, има по-голям багажник, а салонът като визия е доста по-добър от този на Фиата. Не ме разбирайте погрешно, Фиата също много ми харесва, но лично аз бих избрал 155
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                              X