Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за евтин лаптоп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръка за евтин лаптоп

Лаптопът ще се ползва в офис главно за работа с MS Office, PDF файлове, браузване, поща и скайп, много рядко аудио и видео файлове. Трябва да е 15.6 инча, задължително с Windows, не е задължително да има оптично устройство. Бюджетът гравитира около 600 лв. вкл. с операционната система. Какво ще кажете за някой от тези: http://laptop.bg/laptops/compare?ids...ids%5B%5D=4596

Предварително благодаря
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

От трите леновото е най-добро.

В бюджета бих ти препоръчал и:
    http://most.bg/laptopi/lenovo/lenovo...0g00040bm.html

Няма инсталирана операционна система, но ако е за домашно ползване лицензирана не ти е необходима.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
      Лаптопът ще се ползва в офис главно за работа с MS Office, PDF файлове, браузване, поща и скайп, много рядко аудио и видео файлове. Трябва да е 15.6 инча, задължително с Windows, не е задължително да има оптично устройство. Бюджетът гравитира около 600 лв. вкл. с операционната система. Какво ще кажете за някой от тези: http://laptop.bg/laptops/compare?ids...ids%5B%5D=4596

Предварително благодаря
      От тези 3 по-добре Acer-а, че е с 6-клетъчна батерия. Ползвам 3-и Acer и съм доволен. Но предложението на Ramsezsh ги бие заради по-големия диск.
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Благодаря ви за мненията и препоръките.

pa4ito и аз клоня към ейсъра поради добрите ми впечатления досега от марката и по-голямата батерия.

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
        От трите леновото е най-добро.
        Ramsezsh би ли се аргументирал?

Иначе лаптопът трябва да е с лицензен уиндоус и това другото леново, което препоръчваш излиза извън бюджета. Освен това едва ли ще запълня повече от 100ГБ от хард диска.

Comment

Благодаря ви за мненията и препоръките.

pa4ito и аз клоня към ейсъра поради добрите ми впечатления досега от марката и по-голямата батерия.

Ramsezsh би ли се аргументирал?

Иначе лаптопът трябва да е с лицензен уиндоус и това другото леново, което препоръчваш излиза извън бюджета. Освен това едва ли ще запълня повече от 100ГБ от хард диска.
          Като параметри и трите машинки са еднакви.
          Acer-a превъзхожда останалите с по-голямата батерия, но моите впечатления от марката никак не са положителни.
          За разлика от това впечатленията ми от Леново са повече от положителни. И от тази гледна точка, при избор на относително еднакви машини (и при еднаква цена) бих предпочел леновото.
          Dell-a е без DVD, което може и да се наложи да се ползва.
          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Липсата на ДВД е без значение, защото имам външно устройство. Но пък Dell-ът има по малко юесбита и няма блутут. А бе те и трите са евтини пръчки, въпросът е кой модел ще излезе по-здрав. Ще ходя да им хвърля един поглед пък и да видим консултантите какво ще кажат. Мерси още веднъж.

Comment

Гледам си от Варна .
              Отиваш в Пласико на ул.Радост 8 , казваш им какво искаш и те ти препоръчват .
              Харесваш и купуваш .
              Момчетата са свестни а и проблем после със сервиза няма - имат си собствен .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Предварително благодаря
                Ако искаш безпроблемен лап топ си вземи Делл-а. Имам Делл от същата серия на 7 години и все още няма нещо, което да му се опре (освен игрите разбира се и фул ХД филмите). През тези години е блъскан, заливан, прегряван и въпреки това работи. Затова не го и сменям понеже ми върши работа и все още е достатъчно бърз. Леново е чистокръвна китайска марка и заеби, че били IBM, а Acer се славят, като евтина куче марка лап топи.
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Ако искаш безпроблемен лап топ си вземи Делл-а. Имам Делл от същата серия на 7 години и все още няма нещо, което да му се опре (освен игрите разбира се и фул ХД филмите). През тези години е блъскан, заливан, прегряван и въпреки това работи. Затова не го и сменям понеже ми върши работа и все още е достатъчно бърз. Леново е чистокръвна китайска марка и заеби, че били IBM, а Acer се славят, като евтина куче марка лап топи.
                  Това, че нещо преди 7г е било добро не значи, че и сега е добро!
                  Според мен си ги виж на живо. Като параметри са еднакви и не вярвам да има кой знае каква разлика в качеството на 3-те. Единствено матрицата (екрана) на някой може да е по-добра и евентуално клавиатурата.
                  --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Делл вече не са това, което бяха едно време. Колега си купи преди 2 години Делл и на 3-ия месец му се прецака жака на захранването откъм лаптопа. Вярно оправиха го за отрицателно време, защото откъм гаранционна поддръжка са добре. Аз имам 3 Аcer-a от 2004-а насам. Първия е още жив, но ми е супер слаб(занимавам се с програмиране). Втория в момента е в дъщеря ми, след като мина през моите ръце. От търговци знам, че в момента Asus и Acer са най-добри в съотношение качество/цена. В крайна сметка всичко зависи от бюджета, останалото е предпочитание...
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Пропуснах да пиша, но още в неделя отидох и погледнах трите, там препоръчаха и един асус. В края на краищата взех Dell-a. Засега съм доволен, ще видим колко здрав ще излезе. Благодаря още веднъж

Comment

Включвам се малко като : след дъжд - качулка, но все пак, соред мен, икономически и функционално е по-добре - стационарна машина в офиса. Предназначението на лаптопите е когато работата с него е свързана с мобилност на работното място.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Стационарен компютър не бих взел - изисква повече място, събира повече прах, има повече кабелаци, не ми трябва кой знае каква функционалност и най-вече шуми повече. А мен ме дразни дори къркоренето на хард диска в лаптопа. Някои казват че имам извратен слух и че чувам неща, дето повечето не ги чуват, но какво да правя като е така. То и затова бях толкова претенциозен като си избирах колони и усилвател за музиката вкъщи.

Comment

Стационарен компютър не бих взел - изисква повече място, събира повече прах, има повече кабелаци, не ми трябва кой знае каква функционалност и най-вече шуми повече. А мен ме дразни дори къркоренето на хард диска в лаптопа. Някои казват че имам извратен слух и че чувам неща, дето повечето не ги чуват, но какво да правя като е така. То и затова бях толкова претенциозен като си избирах колони и усилвател за музиката вкъщи.
                            Има безшумни лаптопи от години: Без вентилатор и без хард диск ... и в момента пиша точно от такъв .
                            ...

Comment

Би ли дал някакъв линк за да видя за какво става въпрос?

Comment

Working...
                              X