Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на акумулатор ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Избор на акумулатор ?

Дойде време за смяна на напрежението спрял съм се за момента на три 'по-евтинки разбира се '
    1-http://www.12v.bg/product/130/akumulator-12-77-r-formula.html

2-http://www.12v.bg/product/105/akumulator-winmaxx-premium-75r.html

3-http://www.12v.bg/product/66/akumulator-vega-75r.html

в момента съм с МОН-БАТ-а от първия линк,три години издържа беше с колата незнам кога е купуван.
    Alfa 155 1.9TD '97 EX
    Alfa 166 2.4 JTD EX
    Alfa 156 2.4 JTD

Банер

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      Банер
      НАИЗУСТ!!!!

Двете служебните и личните 3-та година със Start Extreme, ги караме. Добричко производство, грешка нямат!
      Макар че, дядо ми викаше от Добрич и котка не си вземай..........
      Last edited by vgp_sas; d.m.y г., 16:46.
      Mercedes S320 W220
      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Exide, няма да сбъркаш.
        Варта, никога не си купувай.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Хубава работа,сега звъннах да поръчам акумулатор каката вика ''в Перник не доставяме,много ни е далиеко'' все едно на гръб ше го носи
          Alfa 155 1.9TD '97 EX
          Alfa 166 2.4 JTD EX
          Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Exide, няма да сбъркаш.
            Е аз съм вече 5-та година с Варта на дизела.....и още ме гледа с зелено оче....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Варта, никога не си купувай.[/QUOTE]

Капацитет,какво означава Варта никога не купувай?Само Варта ползвам и никога съм нямал проблеми.Последния който купих е с 5 години гаранция даже.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

А сега да се видиш в диалема.......бъркаш в торбата с п..... и вадиш к.....
                )
                Нещата опират повече до късмет....

---------- Post added at 05:09 ---------- Previous post was at 05:05 ----------

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                Хубава работа,сега звъннах да поръчам акумулатор каката вика ''в Перник не доставяме,много ни е далиеко'' все едно на гръб ше го носи
                Така е...като си нямате местно пройзводство.....но пройзвеждате електрожени "Кракра".....кабелите им стават идеално за подаване на ток
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
                  НАИЗУСТ!!!!

Двете служебните и личните 3-та година със Start Extreme, ги караме. Добричко производство, грешка нямат!
                  Макар че, дядо ми викаше от Добрич и котка не си вземай..........
                  и до там ли ти опират познанията до 2 коли служебни?твоето е наизуст,моите познания опират до 3 годишно продаване рекламации на акомулатори х вида,Бош Варта Банер Хюгел и като почнеш турски чешки немски австрииски и тн,та по брой рекламации качество дълголетие киселини и тн до там водят изводите,искам да ти споделя че в момента съм с бракуван Банер на който пише спукан -тече и карам с него от 2008 та година,всеки си има собствена истина.

Comment

и до там ли ти опират познанията до 2 коли служебни?твоето е наизуст,моите познания опират до 3 годишно продаване рекламации на акомулатори х вида,Бош Варта Банер Хюгел и като почнеш турски чешки немски австрииски и тн,та по брой рекламации качество дълголетие киселини и тн до там водят изводите,искам да ти споделя че в момента съм с бракуван Банер на който пише спукан -тече и карам с него от 2008 та година,всеки си има собствена истина.
                    А като тече, в чашка ли му събираш електролита ?
                    Mercedes S320 W220
                    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

похвално днес си по-забавен от Къци Вапцаров остава да ни разкажеш някой виц за акумулатори,срещтнали се 2 служебни алумолатора и единия попитал другия ....

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
                        Капацитет,какво означава Варта никога не купувай?Само Варта ползвам и никога съм нямал проблеми.Последния който купих е с 5 години гаранция даже.[/QUOTE]

Имам 3 такива опита, като последния завърши с подмяна по гаранция след като се карах 1 час, само проблеми с тях имах...3 броя на различни коли...никога повече.
                        Имам Exide на другата кола, и 4 години и не спира, без грам проблеми.
                        Ако се беше поинтересувал, щеше и да знаеш, че варта не са тива което бяха. Има изключтелно много рекламации, качеството е като при новите мерцедеси, само на хартия.
                        Представителстово на Русе го държи авер, от него получавам инфо от първа ръка.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

За сега на нашия пазар добри са Банер, ТАВ и ТОП-ЛА.
                          Това във възходящ ред. От шестнадесет години карам с ТОП-ЛА и до сега не съм имал проблеми. Интересен факт е, че съм сменил пет коли, но само с два акумулатора. Втория още държи.
                          Колкото и да е добър акумулатора, ако моторът пали трудно, а динамото презарежда или не дозарежда хронически, както и ако се кара само на късо разстояние, то той не може да има по-дълъг живот от две години. Понякога и шест месеца.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

похвално днес си по-забавен от Къци Вапцаров остава да ни разкажеш някой виц за акумулатори,срещтнали се 2 служебни алумолатора и единия попитал другия ....
                            Не е много оригинален но за този се сещам в момента

Срещнали се 2 служебни акумулатора,
                            единия стар(изстощен) другия нов(с 5 годиния гаранция)
                            Какво казал стария акумулатор на новия?
                            - Ей новия и на теб ще ти спрат тока.

По темата; и аз карах повече от 6 години с Варта и пак с такъв го смених.
                            156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                            KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                            Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                            Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Банер или Варта.
                              Като от варта съм изненадан - за колата ми пише ,че трябва да ми е 72апмера ,а аз си я купих с 60-тка и с по-малък стартов ток.
                              Чак на 2рата зима се предаде ,че тогава не я карах колата толкова много и почна на под -5 да не пали.
                              Преди това колко години е каран на тая кола незнам.
                              Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                              Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Working...
                              X